Go Back
Print
Recipe Image
Notes
Smaller
Normal
Larger
עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת
קלה, עסיסית ואפילו פרווה: עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת! עוגת תפוחים נימוחה ומרעננת לכבוד הקיץ הקרב הבא!
עדיין אין דירוגים
זמן הכנה:
15
minutes
mins
זמן בישול/אפייה:
45
minutes
mins
סה״כ זמן:
1
hour
hr
סוג:
עוגת תפוחים
באדיבות:
חגית סלימי
ציוד
2 תבניות אינגליש קייק
משומנות
המצרכים
מצרכים:
▢
5
תפוחים
(מתוקים)
▢
1
כוס
סוכר
▢
1
כפית
קינמון
▢
4
ביצים
(לארג')
▢
2
כוסות
קמח
(תופח)
▢
1
כוס
שמן
אופן ההכנה
לחתוך לקוביות 5 תפוחים מתוקים , לערבב עם כוס סוכר וכפית קינמון.
להוסיף 4 ביצים לארג' ו-2 כוסות קמח תופח ולהוסיף כוס שמן
לערבב הכל היטב ולשפוך ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
לאפות כ- 45 דק ב 180 מעלות. לבדוק עד שקיסם יוצא יבש.
הערות וטיפים
צפו בתמונה מהכנת העוגה :
צילום: חגית סלימי
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.