Go Back
עוגת תפוחים בחושה 

עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת

קלה, עסיסית ואפילו פרווה: עוגת תפוחים בחושה בקערה אחת! עוגת תפוחים נימוחה ומרעננת לכבוד הקיץ הקרב הבא!
עדיין אין דירוגים
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 45 minutes
סה״כ זמן: 1 hour
סוג: עוגת תפוחים
באדיבות: חגית סלימי

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק משומנות

המצרכים

מצרכים:

  • 5 תפוחים (מתוקים)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית קינמון
  • 4 ביצים (לארג')
  • 2 כוסות קמח (תופח)
  • 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • לחתוך לקוביות 5 תפוחים מתוקים , לערבב עם כוס סוכר וכפית קינמון.
  • להוסיף 4 ביצים לארג' ו-2 כוסות קמח תופח ולהוסיף כוס שמן
  • לערבב הכל היטב ולשפוך ל- 2 תבניות אינגליש קייק משומנות.
  • לאפות כ- 45 דק ב 180 מעלות. לבדוק עד שקיסם יוצא יבש.

הערות וטיפים

צפו בתמונה מהכנת העוגה :
עוגת תפוחים בחושה
צילום: חגית סלימי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.