| | | |

עוגת שמרים גבינה ותותים מרשימה

שילוב מושלם של עוגת גבינה, ועוגת שמרים בעוגה אחת. עוגה מדהימה, יפייפיה והכי כיף שהיא עוד יותר טעימה! עוגה מדהימה לכל מאורע, לכל חגיגה ולכל מסיבה.
בהשראת: נירית קיקן
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
עוגת שמרים גבינה

עוגת שמרים גבינה מיוחד במינה!

איזה כיף לגלוש ולחפש את המתכון המושלם הבא- ולהיתקל במתכון מדהים ועוד עם שמרים גבינה!

מתכון מהמם, עוגה יפייפיה, טעימה ומהפנטת. מתאימה ונדרשת כמעט בכל אירוח, אירוע, חגיגה או מאורע מרוב שהיא יפה וטעימה!

 

ספר המתכונים של נירית קיקו

עוגת שמרים גבינה
צילום: נירית קיקו

למה באמת כדאי לכם: עוגת שמרים גבינה

  • כי זה שילוב מטריף! עוגת שמרים וגבינה? ועוד עם תותים! קבלו את עוגת שמרים גבינה שלנו הבאה!
  • עוגה יפייפיה, מרשימה ומושכת עיניים. וכאשר לוקחים את הביס הראשון, מבינים כמה שהיא יפה עוד מבפנים.
  • רק נראת מסובכת. מתכון קל, כיפי ומהמם להכינו לכל ארוחה, ערב חג ואירוח או חגיגה.
  • והטעם ? לא מהעולם הזה. אז למה אתם מחכים?

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!  

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

 

עוגת שמרים גבינה
צילום: נירית קיקו
עוגת שמרים גבינה
צילום:נירית קיקו
עוגת שמרים גבינה

עוגת שמרים גבינה ותותים מרשימה

שילוב מושלם של עוגת גבינה, ועוגת שמרים בעוגה אחת. עוגה מדהימה, יפייפיה והכי כיף שהיא עוד יותר טעימה! עוגה מדהימה לכל מאורע, לכל חגיגה ולכל מסיבה.
ציון 4.20 על ידי 5 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 25 דקות
זמן בישול/אפייה: 45 דקות
סה״כ זמן: 2 hours 40 דקות
סוג: עוגות, עוגת גבינה, שמרים
באדיבות: נירית קיקן

המצרכים

לבצק:

  • ½ קילו קמח
  • כף שמרים יבשים
  • כוס חלב פושר
  • ½ כוס סוכר
  • קורט מלח
  • 2 חלמונים
  • 2 שקיות סוכר וניל (10 גרם לשקית)
  • 100 גרם חמאה רכה

מילוי הגבינה:

  • 500 גרם חבילה של גבינת כנען 5%
  • 1 ביצה
  • 2 שקיות סוכר וניל (10 גרם כל שקית)
  • 3 כפות סוכר לבן
  • 2 כפות פודינג וניל

לסירופ:

  • 1 כוס מים
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים למילוי הגבינה ביחד ומניחים במקרר.
  • מערבבים יחד קמח סוכר מלח שמרים וסוכר וניל
  • מוסיפים חמאה חלמונים חלב ומתחילים ללוש לבצק אחיד אך מעט דביק,
  • לשים כעשר דקות
  • מניחים להתפחה כשעה , לשים שוב ושוב מתפיחים חצי שעה.
  • מורידים למשטח מקומח מחלקים ל-2 מכדררים ומניחים למנוחה של 10 דקות .
  • כל כדור מרדדים לעלה דק ועגול מניחים במרכז צלחת וחותכים בעזרת סכין רצועות מורידים את הצלחת ושמים חצי מכמות הגבינה ומורחים עד לתחילת הרצועות , את הרצועות מקפלים פנימה בצורת איקס (רצועה אחת לימין והבאה לשמאל וכך הלאה.
  • חוזרים על אותן הפעולות עם הכדור השני .
  • מתפיחים להכפלה מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד הזהבה.
  • מוציאים את העוגות המוכנות ומורחים סירופ .

סירופ:

  • להביא לרתיחה את המים, הסוכר ותמצית הוניל ולבשל לעוד כ-5 דקות לקבלת סירופ
  • כשהעוגה מתקררת מסדרים מעל פרוסות תותים ומורחים בעדינות מעט סירופ להברקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שמרים גבינה

האם יש תחליף לגבינת כנען?
אפשר לשים שמנת במקום.

איזה פירות ניתן לשים מלבד תותים?
אפשר לשים כל פרי שאוהבים כקישוט -אננס, מנגו, ענבים, מה שרוצים.


הבמה כולה שלכם:

 

עוגת שמרים גבינה
קרדיט: Edna Atia

"תודה רבה יצא נפלא!"
Edna Atia

 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


 

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות שמרים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 
  •  
  •  
מקור: קרמשניT  | מכירות שישי | עוגות מוס | קינוחים | מארזים מתוקים ועוד ? מוזמנים לעקוב בדף שלה: קרמשניt. | באינסטגרם: @nirit_kiko
 
 
 

Similar Posts

4.20 from 5 votes (5 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements