עוגת שמרים גבינה ותותים מרשימה
שילוב מושלם של עוגת גבינה, ועוגת שמרים בעוגה אחת. עוגה מדהימה, יפייפיה והכי כיף שהיא עוד יותר טעימה!
עוגה מדהימה לכל מאורע, לכל חגיגה ולכל מסיבה.
עוגת שמרים גבינה מיוחד במינה!
איזה כיף לגלוש ולחפש את המתכון המושלם הבא- ולהיתקל במתכון מדהים ועוד עם שמרים גבינה!
מתכון מהמם, עוגה יפייפיה, טעימה ומהפנטת. מתאימה ונדרשת כמעט בכל אירוח, אירוע, חגיגה או מאורע מרוב שהיא יפה וטעימה!
למה באמת כדאי לכם: עוגת שמרים גבינה
- כי זה שילוב מטריף! עוגת שמרים וגבינה? ועוד עם תותים! קבלו את עוגת שמרים גבינה שלנו הבאה!
- עוגה יפייפיה, מרשימה ומושכת עיניים. וכאשר לוקחים את הביס הראשון, מבינים כמה שהיא יפה עוד מבפנים.
- רק נראת מסובכת. מתכון קל, כיפי ומהמם להכינו לכל ארוחה, ערב חג ואירוח או חגיגה.
- והטעם ? לא מהעולם הזה. אז למה אתם מחכים?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת שמרים גבינה ותותים מרשימה
שילוב מושלם של עוגת גבינה, ועוגת שמרים בעוגה אחת. עוגה מדהימה, יפייפיה והכי כיף שהיא עוד יותר טעימה!
עוגה מדהימה לכל מאורע, לכל חגיגה ולכל מסיבה.
לדרג
המצרכים
לבצק:
- ½ קילו קמח
- כף שמרים יבשים
- כוס חלב פושר
- ½ כוס סוכר
- קורט מלח
- 2 חלמונים
- 2 שקיות סוכר וניל (10 גרם לשקית)
- 100 גרם חמאה רכה
מילוי הגבינה:
- 500 גרם חבילה של גבינת כנען 5%
- 1 ביצה
- 2 שקיות סוכר וניל (10 גרם כל שקית)
- 3 כפות סוכר לבן
- 2 כפות פודינג וניל
לסירופ:
- 1 כוס מים
- 1 כוס סוכר
- 1 כפית תמצית וניל
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים למילוי הגבינה ביחד ומניחים במקרר.
- מערבבים יחד קמח סוכר מלח שמרים וסוכר וניל
- מוסיפים חמאה חלמונים חלב ומתחילים ללוש לבצק אחיד אך מעט דביק,
- לשים כעשר דקות
- מניחים להתפחה כשעה , לשים שוב ושוב מתפיחים חצי שעה.
- מורידים למשטח מקומח מחלקים ל-2 מכדררים ומניחים למנוחה של 10 דקות .
- כל כדור מרדדים לעלה דק ועגול מניחים במרכז צלחת וחותכים בעזרת סכין רצועות מורידים את הצלחת ושמים חצי מכמות הגבינה ומורחים עד לתחילת הרצועות , את הרצועות מקפלים פנימה בצורת איקס (רצועה אחת לימין והבאה לשמאל וכך הלאה.
- חוזרים על אותן הפעולות עם הכדור השני .
- מתפיחים להכפלה מורחים בביצה טרופה ואופים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד הזהבה.
- מוציאים את העוגות המוכנות ומורחים סירופ .
סירופ:
- להביא לרתיחה את המים, הסוכר ותמצית הוניל ולבשל לעוד כ-5 דקות לקבלת סירופ
- כשהעוגה מתקררת מסדרים מעל פרוסות תותים ומורחים בעדינות מעט סירופ להברקה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת שמרים גבינה
האם יש תחליף לגבינת כנען? |
איזה פירות ניתן לשים מלבד תותים? |
הבמה כולה שלכם:
"תודה רבה יצא נפלא!"
Edna Atia
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות שמרים מושלמים. אל תפספסו!