מתכון פנקייק הכי אוורירי שהכנתם

מחפשים ארוחת בוקר לילדים? מתכון פנקייק הכי אוורירי שהכנתם (כולל טיפים).
תמיד בחופש או בהפוגה מהשגרה הקשה והמפרכת אנחנו רוצים להתחיל את הבוקר בארוחה טעימה ומפנקת , ותמיד תוכלו לפנק גם את הילדים או לרומנטיים מביניכם את בן/בת הזוג בהפתעה נעימה וטעימה במיוחד. ומה יותר טוב מפנקייק נוטף שוקולד בתוספות מפנקות לבחירתכם. ואם אתם בלוגרים ורוצים לגרום לאנשים לרייר על המסך , ולעשות תמונה מושחתת ומגרה – המתכון הזה בהחלט יעשה את העבודה.
כמו שרואים בתמונה – כל חתיכה גבוה ומרשים עבה ו"עסיסי" במיוחד אך עם זאת גם קל ואוורירי עם תחושת "עננים" בפה. אז למה אתם מחכים רוצו לפנק את היקרים לכם (ותשאירו גם לעצמכם ).

למה באמת כדאי לכם: מתכון פנקייק
- חגיגה של מתוק: מעבר לכך שיוצא טעים ומתוק לבד, תוכלו להוסיף שלל תוספות מתוקות!
- מהיר להכנה: לא יותר מרבע שעה הכנה!
- לפנק לפנק לפנק: מחוות יפות לאנשים היקרים לנו תמיד עושות טוב על הלב.
- ישן נושן: הפנקייק אמנם מתכון חרוש וישן אך אף פעם לא נמאס ממנו!
שורה תחתונה: המתכון הכי טעים מושחת ומפנק שיגשים את חלומותיכם הכי מתוקים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?

מתכון פנקייק הכי אוורירי שהכנתם
ציוד
המצרכים
מצרכים :
- 2 חלמונים (צהובים)
- 10 גרם סוכר
- 40 גרם חלב
- 20 גרם שמן (קנולה)
- 60 גרם קמח (מנופה)
- ⅔ כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- מחית וניל
- 4 חלבונים (להשאיר את החלבון (הלבן) + 40 גרם סוכר.)
אופן ההכנה
אופן ההכנה:
- בקערה עם מטרפה ידנית לערבב חלמונים + 10 גרם סוכר
- לערבב עד שהסוכר נטמע בחלמונים.
- לטרוף את החלב אל החלמונים, להוסיף את השמן עד שהכל הופך אחיד.
- לנפות את הקמח אל תוך התערובת ואת האבקת אפיה .
- להוסיף מלח ומחית וניל לשים בצד.
להכנת המרנג:
- להקציף במיקסר אפשר גם מקציף חשמלי , 4 חלבונים בתחילה לבד עד שהם הופכים לקצף נפוח ואז להוסיף את הסוכר לקערה המיקסר להמשיך להקציף עד שמקבל מרנג יציב.
- מתחילים לאחד את הקערות בתנועות קיפול עד מתקבלת תערובת אוורירית ביותר.
שלב הטיגון:
- במחבת נון סטיק לשמן מעט עם תרסיס , לא ממליצה להשתבש בחמאה בשביל המחבת כי היא תגרום לפנקייקים להשרף מהר. כך שרצוי רק תרסיס שמן בתחילה על אש גבוהה רק כדי לחמם את המחבת , ואז להעביר לאש נמוכה ביותר על הלהבה הגבוהה.
- לקחת עם מצקת מהתערובת להניח במחבת , לכסות עם מכסה סיר עד שמתקבלות בועות , עם תרווד להפוך במהירות את הפנקייק להמשיך לכסות לפחות לעוד 7 דקות מאחר והפנקייק שמן צריך סבלנות כדי שהוא יהיה מוכן לגמרי .
שאלות נפוצות: מתכון פנקייק
מה זה מחית וניל? המחית יותר מרוכזת וסמיכה מתמצית וניל. |
איפה רוכשים מחית וניל? בחנויות אפייה. |
הבמה כולה שלכם:
"לא יצאו יפים כמו שלך אבל הכי טעימים ואווריריים שאכלתי ever. תודה על השיתוף"
Dana R Cohen
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!