|

עוגת שוקולד אגוזי לוז עשירה

ואו איזה דבר! עוגת שוקולד הכי טעימה שיש, עם אגוזי לוז, קרם ועוד המון הפתעות. עוגת שוקולד כל כך טעימה שאי אפשר להפסיק לאכול אותה. תמהרו להכין לפני שמישהו אחר יגלה את המתכון המדהים.
בהשראת: רויטל זניש
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
עוגת שוקולד

ואו ואו ואו! איזו עוגה מופלאה הכנו לכם היום!

 

קבלו מתכון לעוגת שוקולד אגוזי לוז, כל כך מדהימה שאי אפשר לחכות וכבר היום חייבים להכין אותה! עוגת שוקולד יפייפיה, מפתה ומגרה, אהובה על כל מכורי השוקולד ובקרוב גם עליכם. ממליצים לכם בחום – רוצו למטבח ובואו נתחיל!

ספר המתכונים של רויטל זניש

עוגת שוקולד

למה באמת כדאי לכם: עוגת שוקולד

  • עוגה שוקולדית לא מהעולם הזה! עם אגוזי לוז, שוקולד, ועוד ועוד שוקולד.
  • כל ביס מפתיע מחדש: מה שהכי כיף בעוגה הזו, היא שבכל ביס, מתגלים טעמים מטריפים חדשים.
  • עוגה יפייפיה ומרשימה, ובדיוק בגלל זה גונבת את ההצגה בכל אירוח.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

 דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

 

עוגת שוקולד

עוגת שוקולד אגוזי לוז עשירה

ואו איזה דבר! עוגת שוקולד הכי טעימה שיש, עם אגוזי לוז, קרם ועוד המון הפתעות. עוגת שוקולד כל כך טעימה שאי אפשר להפסיק לאכול אותה. תמהרו להכין לפני שמישהו אחר יגלה את המתכון המדהים.
ציון 4.28 על ידי 11 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 20 minutes
זמן בישול/אפייה: 30 minutes
סה״כ זמן: 50 minutes
סוג: עוגות, עוגות שוקולד
באדיבות: רויטל זניש

המצרכים

  • 6 ביצים מופרדות בגודל L (בטמפרטורת החדר)
  • קורט מלח
  • ¾1 כוס סוכר
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 3/4 כוס שמן
  • 1 כוס אגוזי לוז טחונים גס
  • 2 כפות דבש
  • 2 כפות מים חמים
  • 1 שקית אבקת אפיה ( 10 גרם)
  • 3 כפות שוקולית
  • 2 כוסות קמח מנופה
  • לקרם :
  • 200 גרם חמאה
  • 1 סוכר וניל
  • 1 צנצנת 330 גרם ריבת חלב
  • לקישוט העוגה:
  • 1 כוס אגוזי לוז קלויים
  • כף מייפל
  • כף סירופ בטעם שוקולד

אופן ההכנה

  • אופן ההכנה-
  • מערבבים את הדבש עם המים החמים.
  • מקציפים את החלבונים וקורט מלח לקצף יציב
  • מוסיפים בהדרגה את הסוכר,
  • מורידים את המהירות של המיקסר לדרגה הכי נמוכה ומוסיפים את החלמונים השמן והדבש.
  • בקערה נפרדת מערבבים את היבשים, הקמח, הקקאו, כוס אגוזי לוז טחונים גס ואבקת אפיה.
  • ובתנועות עטיפה מוסיפים את היבשים בהדרגה.
  • בתבנית משומנת מס' 28 ומרופדת בנייר אפיה מחלקת את הבלילה ל - 3 פעימות ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות 20 דקות כל תבנית בנפרד.
  • הרטבת העוגה-
  • כוס מים חמים 2 סוכר וניל
  • ולהוסיף 2 כפות קוניאק או ליקר.
  • להקציף את החמאה הרכה עם הסוכר וניל ובהדרגה להוסיף את ריבת החלב עד שנטמע בחמאה.
  • הרכבת העוגה-
  • מרטיבים חלק הראשון של העוגה, ומורחים עליה שליש מהקרם.
  • מניחים מעליה את החלק השני מרטיבים אותה ומורחים בשליש מהקרם
  • מניחים את החלק השלישי של העוגה מרטיבים ומורחים את הקרם שנותר מעל העוגה.
  • מפזרים כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים לחצי.
  • מזלפים מעל העוגה מייפל ומייפל שוקולד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 

עוגת שוקולד אגוזי לוז
 

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:  Revital Zenish | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @revitalze | להזמנות: ⭐ עולם שלם של טעמים ⭐☎️ 0507788150
 

Similar Posts

3 Comments

    1. היי לאה, אפשר לנסות להחליף לקמח מצה דק לעוגות או עדיף כבר להכין אחד מעשרות מתכוני העוגות הכשרים לפסח – כאן. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?