אופן ההכנה-
מערבבים את הדבש עם המים החמים.
מקציפים את החלבונים וקורט מלח לקצף יציב
מוסיפים בהדרגה את הסוכר,
מורידים את המהירות של המיקסר לדרגה הכי נמוכה ומוסיפים את החלמונים השמן והדבש.
בקערה נפרדת מערבבים את היבשים, הקמח, הקקאו, כוס אגוזי לוז טחונים גס ואבקת אפיה.
ובתנועות עטיפה מוסיפים את היבשים בהדרגה.
בתבנית משומנת מס' 28 ומרופדת בנייר אפיה מחלקת את הבלילה ל - 3 פעימות ואופים בתנור שחומם מראש בחום של 180 מעלות 20 דקות כל תבנית בנפרד.
הרטבת העוגה-
כוס מים חמים 2 סוכר וניל
ולהוסיף 2 כפות קוניאק או ליקר.
להקציף את החמאה הרכה עם הסוכר וניל ובהדרגה להוסיף את ריבת החלב עד שנטמע בחמאה.
הרכבת העוגה-
מרטיבים חלק הראשון של העוגה, ומורחים עליה שליש מהקרם.
מניחים מעליה את החלק השני מרטיבים אותה ומורחים בשליש מהקרם
מניחים את החלק השלישי של העוגה מרטיבים ומורחים את הקרם שנותר מעל העוגה.
מפזרים כוס אגוזי לוז קלויים ושבורים לחצי.
מזלפים מעל העוגה מייפל ומייפל שוקולד.