עוגת תפוחים מעלפת מקמח כוסמין
מתכון מושלם לעוגת תפוחים הכי טעימה שיש, עם המון פקאנים, קינמון והכי הכי כיף - עם קמח כוסמין.
פתרון המושלם לחשקים של המתוק לאלו שמנסים להמנע משטויות, מושלמת לצד הקפה ולאירוח משפחתי.
מכירים את התקופה שכל מה שבא לנו זה רק מתוק, מתוק ועוד קצת מתוק, אבל בוא בזמן אנחנו מפחדים לעלות במשקל, לחרוג מהדיאטה או חלילה לאכול יותר מדי? אז הנה הפתרון המושלם!
עוגת תפוחים טעימה ביותר, עם פקאנים והכי כיף – קמח כוסמין! עוגה מצויינת לשמירה מאוזנת על המשקל, על אורח חיים בריא ועל פינוק כשמתחשק!
למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים
- פתרון מושלם ובריא לחשק למתוק ובלי פחד להשמין.
- עוגת תפוחים הכי מהירה להכנה שיש!
- עוגה קלילה, אוורירית, עם המון טעמים וריחות של קינמון, וכמובן עם המון פקאנים שרק מוסיפים.
- שורה תחתונה: תתחילו להכין, כי אחרי עוגת התפוחים הזו, לא תרצו לאכול אף עוגה אחרת.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן
אז איך מכינים?
עוגת תפוחים מעלפת מקמח כוסמין
מתכון מושלם לעוגת תפוחים הכי טעימה שיש, עם המון פקאנים, קינמון והכי הכי כיף - עם קמח כוסמין.
פתרון המושלם לחשקים של המתוק לאלו שמנסים להמנע משטויות, מושלמת לצד הקפה ולאירוח משפחתי.
לדרג
ציוד
כוס מדידה 240 גרם
תבנית אינגליש קייק
המצרכים
- 2 תפוחים גרנד סמית
- לעוגה:
- 3 ביצים
- ½ כוס סוכר חום בהיר
- 3/4 כוס שמן
- ½ כוס מיץ תפוזים
- 2 כוסות קמח כוסמין 70% מלא (ניתן להמיר לקמח לבן)
- 1 שקית אבקת אפייה ( 10 גרם)
- לציפוי:
- 2 כפות סוכר חום כהה
- ½ כוס אגוזים קצוצים
- ¼ כפית קינמון
אופן ההכנה
- לקלף ולחתוך את התפוחים לקוביות. להשרות במעט יין או סיידר תפוחים.
- לערבב הכל יחד. להוסיף את התפוחים.
- להוסיף גם חצי כוס אגוזים קצוצים וכפית קינמון.
- לצקת ל2 תבניות אינגליש קייק
- לערבב את מרכיבי הציפוי ולפזר על העוגה, לפני האפייה.
- לאפות ב170 מעלות בערך 35 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוחים
האם יש תחליף לביצים? |
הבמה כולה שלכם:
"תענוג לראות עוגה בריאה שגם נראית כ"כ טעימה!"
ליאור ריבן
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: Sivan Zror | מוזמנים לעקוב גם בדף שלה : אפייה עם סיוי
היי, באיזה יין צריך להשרות את התפוחים? אם אין יין או סיידר תפוחים, יש אופציה אחרת? תודה
אפשר יין אדום מתוק.
מה אפשר במקום מיץ תפוזים?
היי לין,
אפשר חלב רגיל או צמחי, מיץ תפוחים טבעי או מים.
בהצלחה 🙂
לעניות דעתי, ומניסיוני הרב. שתי כוסות קמח, זה יותר מדי, זה יוצא יותר קרוב ללחם. אלא אם כן התפוחים תורמים לאווריריות. בכל פעם שהכנתי על פי המתכון 2 כוסות התחרטטי. ואם כן 2 כוסות, תוסיפו שתי ביצים.
תחשבו על זה . תודה.
הי סיון,
להבהרה – האם מערבבים את כל המרכיבים בקערה, ללא צורך בהקצפת הביצים?
תודה.
אפשרי קמח כוסמין 80% ,כי זה מה שיש לי בבית
היי בת עמי!
כן, אפשר 🙂