במיקסר עם וו גיטרה נקרים יחד חמאה ואבקת סוכר במשך דקה.
נוסיף ביצה ווניל ונמשיך להקרים יחד.
נעצור את המיקסר ונוסיף קמח ואבקת אפייה.
נעבד עד שנוצר בצק. לא יותר מדקה.
ניתן לעבוד עם הבצק ישר אבל אם הוא רך מדי.
נקרר את הבצק במשך חצי שעה במקרר.
נרדד דק ( חשוב) ונקרוץ עיגולים. נמלא בממרח. ונסגור לצורת אזן המן.
נאפה ב180 מעלות במשך 12-14 דקות.
מלית פרג:
להרתיח חלב סוכר חמאה ודבש
להוסיף פרג ושקדים טחונים. לצנן היטב.