Go Back
פחזניות מושלמות

פחזניות מושלמות שתמיד מצליחות

פחזניות מושלמות, מתכון שכולו הצלחה! הקפידו על המידות והפחזניות יצאו בדיוק כמו בתמונה!
אפשר למלא בקצפת או בכל מילוי אחר שאתם אוהבים! הקינוח הכי הכי טעים שיש!
ציון 4.37 על ידי 11 דירוגים
באדיבות: סיון צרור

ציוד

1 צנטר משונן קוטר 14 מ"מ או 15מ"מ

המצרכים

  • 120 מ"ל מים
  • 120 מ"ל חלב
  • 100 גרם חמאה
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כף סוכר
  • 150 גרם קמח
  • 200 גרם ביצים ( 3.5 ביצים מידה לארג'. מקשקשים 4 ביצים ומשתמשים לא בהכל. שוקלים 200 גרם)

מילוי קרם:

  • 2 חבילה שמנת מתוקה (500 מ"ל סה"כ)
  • 2 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • להרתיח בסיר קטן על הגז את המים, חלב, חמאה, מלח וסוכר.
  • להוסיף בבת אחת 150 גרם קמח בדיוק!!!
  • לערבב על אש קטנה עד שנוצר גוש בצק. על הגז!
  • להעביר למיקסר עם וו גיטרה. לצנן במשך 2 דקות
  • השלב הקריטי- הוספת הביצים: מוסיפים את הביצים למיקסר בהדרגה עד שנוצר בצק אחיד חלק
  • להעביר לשק זילוף, לזלף פחזניות ברווחים
  • אפייה בטורבו ב- 190 מעלות! אסור אסור אסור לפתוח תנור!!! יש לאפות לפחות 22-25 דקות אפייה עד שמתקבל צבע יפה מאוד
  • מקציפים את החומרים להכנת המילוי, לצנן את הפחזניות ולמלא בקרם. בתיאבון!

הערות וטיפים

זה לא רק המתכון, זו הטכניקה וצריך לדייק בהכנה ובאפייה. שימו לב למדוד הכל מדוייק במשקל!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.