סיגרים מתוקים במילוי שקדים ועוד
סיגרים מתוקים עם מילוי שקדים, אגוזים שקשה לעמוד בפניו! התוצאה נראית מסובכת אבל המתכון פשוט כל כך! להגיש בסוף ארוחה ולגרוף פרגונים!
, הקינוח שאי אפשר לעמוד בפניו!
סיגרים מתוקים עם מילוי מפתיע של שקדים ואגוזים בציפוי סירופ וקוקוס. תוכלו להגיש אותו במקום עוגה בסוף ארוחה ותקבלו הרבה מחמאות כי זה לא רק טעים, אלא גם מתכון שמצטלם נפלא!
למה באמת כדאי לכם: סיגרים מתוקים
- הקינוח הכי יפה שיש: תראו איך הוא מצטלם נהדר – ישר להעלות לאינסטגרם!
- לא מסובך להכין: הוראות ברורות, קל להכנה וטעים בטירוף!
- תוספות: אפשר לשדרג את המילוי לכל מה שאתם אוהבים כיד הדימיון והטעם האישיים!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
סיגרים מתוקים במילוי שקדים ועוד
סיגרים מתוקים עם מילוי שקדים, אגוזים שקשה לעמוד בפניו! התוצאה נראית מסובכת אבל המתכון פשוט כל כך! להגיש בסוף ארוחה ולגרוף פרגונים!
לדרג
המצרכים
- 20 עלי סיגר (גדולים)
סירופ הסוכר:
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס מים
- 1/2 לימון (להכין ממנו מיץ )
מילוי הסיגרים:
- 200 גרם שקדים מולבנים
- 200 גרם גרם אגוזי מלך
- 200 גרם אגוזי לוז מקולפים
- 100 גרם פיסטוקים קלופים (לברור שאריות של קליפות)
אופן ההכנה
הכנת סירופ:
- להרתיח את כל המרכיבים , להנמיך להבה ולהמשיך לבשל כ-חצי שעה עד שמסמיך
הכנת המילוי:
- לטחון במעבד מזון לתערובת מעט גסה
- להוסיף חצי כוס דבש, רבע כוס סירופ מייפל, מעט אגוז מוסקט, מעט קינמון ולערבב הכל ביחד
הכנת המנה:
- לפרוש עלה סיגר על משטח עבודה, לשים כף גדושה מהמלית על הקצה וליישר מעט לצורת נקניק
- להתחיל לגלגל במהודק, לסגור שוליים פנימה ולסיים לגלגל עד הסוף, בתפר למרוח מעט תערובת של בצק ומים שישמש כדבק וימנע פתיחת הסיגר בטיגון
- לטגן את הסיגרים עד להזהבה (לשים לב לא להרתיח את השמן יותר מידי)
- לקרר את הסיגרים, לטבול בסירופ סוכר ולגלגל בקוקוס טחון
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון
"הכנתי והסיגרים היו אחד הדברים הקטלניים…טעים ביותר!!!"
רימה בנימין
גולשת בפייסבוק
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
סיגרים מתוקים עם שקדים ועוד
מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: במטבח של אורלי
מעוניינת להכין למשלוח פורים
הבעיה שלא ישארו פריכים אם אכין שבוע לפניי
היי אתי,
את יכולה להקפיא אבל עדיף תמיד טרי.
בהצלחה!
ניראה מעולה אפשר לוותר על הקוקוס?
היי ציפי, תודה על הפרגון!
בוודאי, הקוקוס ממש לא חובה.
בהצלחה רבה 🙂
הכנתי את המתכון יצא מאוד טעים האורחים ממש אהבו תודה על המתכון
כמה זמן הסיגרים נישארים קריספיים?
היי ציפי!
הסיגרים נשארים קריספיים במשך יומיים בחוץ (בעיקר בחורף), אבל את יכולה להקפיא ולחמם בתנור או בטוסטר והקריספיות תישמר לך.
בהצלחה 🙂
נראה מעולה!
הכוונה לעלים לסיגר?
נכון מאוד
תודה רבה!
המתכונים שלך מעולים.