| | | |

עוגת אננס מדהימה ב- 3 רכיבים

זה מתכון פשוט גם למתחילים, בשלושה רכיבים בלבד, תכינו עוגת אננס בחושה, של מקצועניים! טעימה, מתוקה ומאוד מיוחדת. מתאימה לקינוח כל ארוחה וגם לאורחים שמגיעים בהפתעה!
בהשראת: במטבח של אורלי
ציון 4.18 על ידי 17 דירוגים
עוגת אננס
צריכים להגיע אורחים ואתם חייבים עוגה מנצחת במהירות? זה המתכון המושלם עבורכם!
 
עשר דקות, שלושה מרכיבים, וכלום מאמץ ויש לכם עוגת אננס בחושה עם ניחוח מתקתק של אפיה שממלא את הבית וטעם פירותי טרופי ומרענן שאי אפשר לעמוד בפניו!
 

ספר המתכונים מהמטבח של אורלי

עוגת אננס
קרדיט: מהמטבח של אורלי

למה באמת כדאי לכם: עוגת אננס

  • עוגה מהירה להכנה: מתכון של 10 דקות הכנה (כולל שטיפת כלים).
  • פשוט להכין: אי אפשר להסתבך עם מתכון שיש בו רק 3 מרכיבים!
  • מתיקות של עוגה: עוגה שכולה מתיקות, בטעם ובהגשה!
שורה תחתונה: זוהי העוגה הבחושה הכי קלה להכנה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

עוגת אננס

עוגת אננס מדהימה ב- 3 רכיבים

זה מתכון פשוט גם למתחילים, בשלושה רכיבים בלבד, תכינו עוגת אננס בחושה, של מקצועניים! טעימה, מתוקה ומאוד מיוחדת. מתאימה לקינוח כל ארוחה וגם לאורחים שמגיעים בהפתעה!
ציון 4.18 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: במטבח של אורלי

המצרכים

  • 2 כוסות קמח תופח
  • 1 כוס סוכר
  • 1 פחית חתיכות אננס משומר כולל הנוזלים במשקל כולל של בערך 840 גרם

אופן ההכנה

  • מערבבים היטב את כל הרכיבים
    מכניסים לתנור ואופים בתבנית ארוכה, מרופדת בנייר אפייה ב 180 מעלות כשעה. עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

 

עוגת אננס
קרדיט: מהמטבח של אורלי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

11 Comments

  1. אפיתי יותר משעה ויצא קטסטרופה. הבצק נשאר חצי נוזלי ולא ראוי למאכל

    1. היי שולה!
      אנחנו מתנצלים על החוויה הלא נעימה.
      בעיקרון, הבצק אמור להיות לח יותר סביב חתיכות האננס, אבל אם גם אחרי שעה של אפייה הוא עדיין ממש נוזלי, כדאי לנסות להכין את העוגה שוב והפעם להוריד בחצי את כמות הנוזלים מקופסת השימורים.
      בהצלחה 🙂

  2. 1 star
    העוגה במרקם של פשטידה דחוסה ומתוקה מדי. לא משהו. גם לא הייתי מגדיר את התוצר כעוגה. אכילה עם כוס תה אבל בטח לא להגשה לאורחים.

    1. היי מרה!
      לא, אין צורך להוסיף שומן, המתכון מיועד לשימוש ב-3 מצרכים בלבד. מה שכן, יש לשמן את התבנית לפני האפייה או להשתמש בנייר אפייה.
      בהצלחה 🙂

    1. היי שולה!
      אכן כן, רק לא לשכוח להוסיף נוזלים שמחליפים את הנוזלים מקופסת השימורים.
      בהצלחה 🙂

4.18 from 17 votes (16 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements