| |

מתכון אוזני המן עם שלבי הכנה

מתכון אוזני המן מושלם עם תמונות של שלבי ההכנה, לאפיה קלה ופשוטה. תוכלו לבחור כל מילוי שאתם אוהבים, שוקולד, פרג או כל מילוי אחר לפי הטעם שלכם ושל הילדים. הכי טעימים לפורים!
בהשראת: סוניה לוי
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
אוזני המן מתכון לפי שלבים
מעולם לא הכנתם אוזני המן? זה המתכון בשבילכם – כל שלב מצולם ולא משאיר מרווח לטעות!
 
מתכון עוגיות אוזני המן מושלמות לפורים, קלות להכנה וטעימות במיוחד! קלאסיקה של החג שחובה להכין, רק נשאר לבחור את המילוי שאוהבים – פרג, שוקולד וכל מילוי אחר שמתחשק לכם (השמיים הם הגבול!).
 

ספר המתכונים של סוניה לוי

אוזני המן למתחילים
קרדיט:סוניה לוי

למה באמת כדאי לכם: אוזני המן

  •  
  • קל להכנה: תעקבו אחר שלבי ההכנה בתמונות זה פשוט ביותר!
  • תוספות: תוכלו לשנות את המילוי ולשדרג לכל טעם שאתם אוהבים.
  • אזני המן לפורים: המתכון הכי מושלם לחג פורים!
 שורה תחתונה: למה אתם מחכים?! כל אחד יכול להכין אוזני המן מושלמות כאלה, כן כן, גם אתם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים?  מא' עד ת': צפו בשלבי ההכנה 

רידוד הבצק
קרדיט: סוניה לוי
רידוד הבצק
קרדיט: סוניה לוי
פיזור פרג
קרדיט: סוניה לוי
הכנסת מלית פרג
קרדיט: סוניה לוי
קיפול אוזן המן
קרדיט: סוניה לוי
הידוק אוזן המן
קרדיט:סוניה לוי
הידוק אוזן המן
קרדיט: סוניה לוי
אוזני המן חמות מהתנור
קרדיט: סוניה לוי

 

 

אוזני המן מתכון לפי שלבים

מתכון אוזני המן עם שלבי הכנה

מתכון אוזני המן מושלם עם תמונות של שלבי ההכנה, לאפיה קלה ופשוטה. תוכלו לבחור כל מילוי שאתם אוהבים, שוקולד, פרג או כל מילוי אחר לפי הטעם שלכם ושל הילדים. הכי טעימים לפורים!
ציון 4.43 על ידי 14 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה לוי

המצרכים

  • 1 קילוגרם קמח
  • 2 ביצים
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1/4 כוס שמן
  • 1/2 כוס מיץ תפוזים
  • 300 גרם חמאה רכה
  • 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 שקיות סוכר וניל (20 גרם)

אופציות לשדרוג הבצק:

  • ¼ כוס פרג (לפזר וללוש )

או

  • 2 כפות ממרח פרג (להוסיף לבצק וללוש )

מילוי פרג:

  • ½ כוס חלב
  • ¾ כוס סוכר
  • 1 כוס אגוזים טחונים
  • 1 ½ כוס פרג
  • 20 גרם חמאה (מומסת)
  • 1 חלבון ביצה

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המצרכים בקערת מיקסר || K, ערבוב נמוך במשך 3 דקות
  • מוציאים את הבצק ומעבדים עם הידיים על משטח מקומח
  • לניילן את הבצק בניילון נצמד להכניס למקרר 1/2 שעה (לא חובה)
  • לחמם את התנור ל- 200 מעלות טורבו
  • להוציא את הבצק מהמקרר ולקמח שוב, לשטח ולרדד בעובי חצי ס"מ.
  • לקרוץ עיגולים ובאמצע כל עיגול להכניס את המילוי שאוהבים סוגרים למשולש ומשאירים פתח קטנטן
  • מניחים את אוזני המן בתבנית מרופדת בנייר אפיה ומכניסים לתנור למשך 7-10 דקות
  • מוציאים את אוזני המן לקירור מוחלט ואז בוזקים אבקת סוכר מעל

מילוי פרג:

  • לערבב את כל המרכיבים יחד ולמלא את אוזני המן
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
 


 

מילוי שוקולד
אפשר גם עם מילוי שוקולד | קרדיט: סוניה לוי

 

מילוי שוקולד
אפשר גם עם מילוי שוקולד | קרדיט: סוניה לוי

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: סוניה לוי | מוזמנים לעקוב בקבוצתה: סוניה מתכוניה – Sonya Matconya

Similar Posts

2 Comments

  1. 4 stars
    אוזני המן מושלמים ופריכים,
    הבצק קשה לעבודה, מתפורר גם אחרי חצי שעה במקרר

    1. היי חני, תודה על התגובה 🙂
      שמחים שנהנית מהמתכון ומתנצלים שהיה קשה לעבוד עם הבצק!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?