| | | | |

עוגיות שוקולד צ'יפס נחטפות תוך דקות

עוגיות עגולות שטוחות שובבות ויפות העשויות משיבולת שועל עשירה ללא גלוטן.
בהשראת: בטי דרעי
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון

כוונו שעון לעוד חצי שעה, הכינו קערה אחת וסה"כ 5 מרכיבים בלבד, טבלו כבר את התיון בכוס התה ובואו להתמלא במלא אנרגיה מתוקה ומפנקת עם מתכון מושלם של עוגיות שוקולד צ'יפס ללא קמח וללא תוספת סוכר. 

אחרי הכנה קלה ביותר, על השיש יונחו להן עוגיות עגולות שטוחות שובבות ויפות העשויות משיבולת שועל עשירה ללא גלוטן, בננה רכה ונימוחה, וניל ומייפל טבעי בניחוח מתקתק נהדר ושברי שוקולד מריר ולבן ללא תוספת סוכר להעמקת הטעמים המופלאים.

הכנה קלילה, אפייה קצרה ועונג אחד ארוך ארוך של עוגיות שוקולד צ'יפס בריאות, מתוקות ומפנקות שמכינים בדקות וייחטפו בשניות…

ספר המתכונים של בטי דרעי

עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון
צילום: בטי דרעי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון

עוגיות שוקולד צ'יפס נחטפות תוך דקות

עוגיות עגולות שטוחות שובבות ויפות העשויות משיבולת שועל עשירה ללא גלוטן.
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 2-3 בננות (בשלות)
  • 2 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן
  • 3 כפות מייפל טבעי
  • 1 כפית תמצית וניל
  • שברי שוקולד מריר ולבן ללא תוספת סוכר

אופן ההכנה

  • בקערה מערבבים: 2-3 בננות בשלות, מרוסקות עם מזלג, 2 כוסות שיבולת שועל ללא גלוטן, 3 כפות מייפל טבעי, כפית תמצית וניל ושברי שוקולד מריר ולבן ללא תוספת סוכר, ומערבבים הכל.
  • יוצרים עוגיות עגולות שטוחות, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפיה.
  • מכניסים לתנור שחומם מראש על 180 מעלות לחצי שעה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון
צילום: בטי דרעי
עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון
צילום: בטי דרעי

רק עוד דבר אחד אחרון!

לפני שאתם מתנפלים על עוגיות מהממות אלה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכונים בריאים מושלמים. רק תבחרו!

 

מקור: עוגיות שוקולד צ’יפס מתכון מאת: בטי דרעי

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?