|

עוגת גבינה בלי תבנית מיוחדת

קלה להכנה, מהירה וכיפית להכנה, מתכון עוגת גבינה מיוחדת והכי טעימה שאפשר לאפות בלי ציוד מיוחדת אפילו בתבנית חד פעמית!
בהשראת: אביבית חלילי
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
עוגת גבינה
מתכון מושלם ופשוט מתאים לכל אירוע, הכנה פשוטה ומהירה!
 
עוגת גבינה מפנקת ללא תבנית מיוחדת, הכי קלה להכנה בלי ציוד מיוחד (כל אחד יכול!). עוגה טעימה ברמות, שתגרום לכם מהר מאוד להתמכר אליה.
 

ספר המתכונים של אביטל חלילי

עוגת גבינה
קרדיט: אביבית חלילי

למה באמת כדאי לכם: עוגת גבינה

  • הקינוח המושלם לאורך כל השנה, טעים טעים כשיוצא מהתנור וגם כשתמקרר.
  • עוגה פשוט טעימה במיוחד, אפויה בלי תבנית.
  • קלה ומהירה להכנה, פשוטה ולא מצריכה יותר מדי כלים ללכלך.
  • כי פשוט אין על עוגות גבינה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 אז איך מכינים?

עוגת גבינה

עוגת גבינה בלי תבנית מיוחדת

קלה להכנה, מהירה וכיפית להכנה, מתכון עוגת גבינה מיוחדת והכי טעימה שאפשר לאפות בלי ציוד מיוחדת אפילו בתבנית חד פעמית!
ציון 4.25 על ידי 16 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 15 minutes
זמן בישול/אפייה: 55 minutes
סה״כ זמן: 1 hour 10 minutes
סוג: עוגת גבינה
באדיבות: אביבית חלילי

ציוד

תבנית מרובעת בינונית גדולה - 32X25 (עומק – 5 ס”מ)

המצרכים

  • 1 כוס סוכר
  • 7 ביצים L
  • 750 גרם גבינה לבנה
  • 2 גביעים שמנת של פעם (400 מ"ל בסה"כ)
  • 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
  • 2 כפות קמח
  • 3 כפות פודינג וניל
  • 3 כפות קונפלור

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל 200 מעלות עם תבנית מים בתחתית
  • להפריד את הביצים להקציף את החלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב, להניח בצד
  • לערבב ידני את כל המצרכים טוב טוב עם החלמונים בתנועות קיפול
  • לשמן תבנית
  • להכניס לתנור רבע שעה 200 מעלות ואז להוריד ל 140 מעלות לעוד 40 דקות
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
עוגת גבינה
קרדיט: אביבית חלילי


שאלות נפוצות: עוגות גבינה

מה גודל התבנית ? 
25 על 32  – מגשיות אלומניום גדולות. כמו בתמונה כאן

כמה אחוז שומן לגבינות?
אפשר גם חמישה אחוז וגם תשעה אחוז, מה שמעדיפים.


הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"הכי טעים! גם אני מכינה כל שבוע!"
פזית שרמן גוטין
גולשת בפייסבוק

 

 

עוגת גבינה
קרדיט: אביבית חלילי

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

16 Comments

    1. היי אליה,
      כן, צריך לשמן היטב את כל התבנית מבפנים, בכל מקום שבו הבלילה באה במגע איתה.
      זה יעזור לחלץ אותה בצורה טובה.
      בהצלחה!

    1. היי נועה!
      אם זה למחרת את בהחלט יכולה לשמור במקרר.
      בהצלחה, בתיאבון ושבת שלום 🙂

    1. היי חוה!
      הגודל לא כזה קריטי, אפשר גם וגם ועדיין ייצא נהדר.
      בהצלחה 🙂

  1. שלום רב?
    רציתי לדעת באם ניתן להחליף הקמח, במשהו אחר???
    תודה מראש?♥️
    סופ"ש מדהים!!!
    אלונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?