| |

עוגת שיש פרווה רכה וטעימה

האורחים בדרך? או שדווקא מתכוננים לסופ"ש? עוגת שיש פרווה במראה יפייפה ומרקם שמימי, בדיוק מה שאתם צריכים ליד הקפה!
בהשראת: Shaked Jakobson
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
עוגת שיש פרווה
עוגת שיש רכה וטעימה – יופי של עוגה! הדרך המושלמת להרשים כל אורח בלי להתאמץ!
מתכון לעוגה מהירה טעימה וקלה להכנה, שהולכת מושלם עם כוס הקפה בבוקר. כל פרוסה עשירה ורכה מזו שלפנייה (לא תפסיקו ליישר!), והמראה? משהו משהו. מומלץ בחום.

ספר המתכונים של שקד יעקובסון

עוגת שיש פרווה
קרדיט: Shaked Jakobso

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים: עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה

עוגת שיש פרווה רכה וטעימה

האורחים בדרך? או שדווקא מתכוננים לסופ"ש? עוגת שיש פרווה במראה יפייפה ומרקם שמימי, בדיוק מה שאתם צריכים ליד הקפה!
ציון 4.32 על ידי 16 דירוגים
לדרג
באדיבות: Shaked Jakobson

המצרכים

  • 5 ביצים מופרדות
  • 1 ¼ כוסות סוכר
  • ½ כוס שמן
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • 1 ½ כוסות קמח תופח
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • 2 כפות קקאו

אופן ההכנה

  • לחמם תנור ל 160 מעלות
  • מקציפים חלבונים עם 3/4 כוס סוכר עד לקבלת קצף קשה(מרנג) ומניחים בצד .
  • מקציפים חלמונים עם 1/2 כוס סוכר עד לקבלת קצף צהוב בהיר ומוסיפים שמן בהדרגה.
  • לאחר מכן מוסיפים תמצית וניל ,וקמח תופח לסירוגין עם מיץ תפוזים .
  • טורפים שליש מכמות הקצף עם תערובת החלמונים ואת שארית הקצף מקפלים בעדינות לתוך התערובת. שופכים חצי התערובת לקערה נוספת ומוסיפים לאחת הקערות 2 כפות קקאו. מקפלים בעדינות את הקקאו בתערובת עד לקבלת תערובת חלקה.
  • בסיר פלא שופכים את התערובות לסירוגין אחת על השנייה כלומר- פעם שוקולד פעם וניל . לבסוף אפשר ״לקשקש״ עם קיסם מעט בבלילה על מנת לקבל את הצורה של עוגת שיש . לאפות כ-40 דקות / עד שהקיסם יוצא יבש .

הערות וטיפים

את העוגה מכינים בתבנית פלא רגילה. אין לכם? אפשר להמיר את זה לתבנית 26 גבוהה כיוון שהעוגה יוצאת גבוהה מאוד. בהצלחה!
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת שיש פרווה
קרדיט: Shaked Jakobson

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת שיש פרווה רכה וטעימה

 

המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Shaked Jakobson

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements