| | | |

קינוח מוס פרווה חלבה בכוסות

קינוח מוס חלבה מרענן, קל להכנה ומושלם להגשה בימים החמים ולאחר ארוחות בשריות.
בהשראת: נועם זיגדון
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
קינוח מוס פרווה

קינוח חלבה, קינוח מוס פרווה מושלם בכמה דקות הכנה!

אם אתם מכורים לחלבה כמוני, את הקינוח הזה אתם חייבים לנסות! המוס הזה הוא פשוט מעדן וכל כך קל להכנה שבכל פעם שבא לי משהו מתוק, אני שולפת את הטחינה הגולמית מהמקרר ומכינה את המוס הזה.

המוס הזה מושלם להגשה בערב שבת אחרי ארוחה בשרית, הקינוח פרווה ולא מעיק בקיבה אחרי שאוכלים אותו.

המוס יוצר קרמי ומרענן להגשה גם בימי הקיץ החמים והוא אחד הקינוחים המועדפים שלי.

מומלץ לנסות בהקדם ועכשיו עם סרטון הכנה!

ספר המתכונים של נועם זיגדון

 

קינוח מוס פרווה
צילום: נועם זיגדון

למה באמת כדאי לכם: קינוח מוס פרווה

    • קינוח מוס פרווה וניתן להגשה לאחר ארוחה בשרית!
    • קינוח קל, מרענן וטעים בכל שעות היום!
    • הקינוח בריא יחסית לקינוחים אחרים, שכן טחינה גולמית ביראה מאוד ומומלצת לשילוב בתפריט היום־יומי.
    • מתכון קל מאוד להכנה ובכמה פעולות פשוטות יש לכם קינוח אליפות!

שורה תחתונה: פרווה, טעים, מרענן, בריא וקל מאוד להכנה. אם אתם אוהבים חלבה זה הקינוח המושלם בשבילכם!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

 

קינוח מוס פרווה

קינוח מוס פרווה חלבה בכוסות

קינוח מוס חלבה מרענן, קל להכנה ומושלם להגשה בימים החמים ולאחר ארוחות בשריות.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: נועם זיגדון

ציוד

כוס מדידה אונברסלית 240 מ"ל או כוס חד פעמית חמה בנפח דומה

המצרכים

  • 1/2 כוס טחינה גולמית
  • 1/2 כוס סילאן
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה (או צמחית, 250 מ"ל)

אופן ההכנה

  • לערבב טוב את הסילאן והטחינה.
  • להקציף את השמנת.
  • לקפל יחד.
  • להכניס לכוסות.
  • לגרד בפומפיה גסה חלבה.
  • לקשט בפקאן מסוכר.

הערות וטיפים

לשמור במקרר או במקפיא
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קינוח מוס פרווה
צילום: נועם זיגדון

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

Similar Posts

4 Comments

  1. טעים עם רבע כוס סילאן ( חצי כוס סילאן יוצא מתוק מידי לטעמי)
    איפה לאכסן עד ההגשה? מקפיא או מקרר?
    תודה רבה על המתכון

    1. היי חן,
      תודה רבה על התגובה שלך. עד ההגשה לשמור במקרר, אבל באופן כללי אפשר גם במקפיא.
      בהצלחה

  2. מתוק בצורה מחליאה ולא בריא. מרענן? הצחקת. זה אומנם טבעוני )פרווה מעניין את התחת שלי( ולכן מוסרי . אבל לא בריא.

    1. היי לי,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון. אפשר בהחלט לשים פחות סוכר בפעם הבאה.
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?