|

עוגת גבינה מדהימה עם סוד קטן

כזו עוד לא ראיתם! אלפי לייקים ושיתופים - עכשיו התור שלכם להתאהב! מתכון עוגת גבינה אפויה מהממת, אוורירית וגבוהה עם סוד קטן שמחכה לכם למטה (כל אחד מכין!).
בהשראת: יפה סונינו
ציון 4.28 על ידי 36 דירוגים
עוגת גבינה אפויה
מתכון עוגת גבינה אפויה מדהימה ביופיה – מתכון מנצח לעוגת מנצחת שתעשה לכם את השבת, תככב בכל פעם מחדש ותרשים את כל מי שיזכה לטעום. 
אלפי לייקים ושיתופים – עכשיו התור שלכם להתאהב! מכינים עם שמנת חמוצה וגבינה לבנה, ועם הטריק סודי מבטיחים שהיא תצא מושלמת. סקרנים? בואו נתחיל!

ספר המתכונים של יפה סונינו

עוגת גבינה
"לעוגה מרובעת אפיתי את העוגה ברינג 35×25 גדול וגבוה והכפלתי את הכמות במתכון, המתכון המצורף מתאים לתבנית 26 עגולה"

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה אפויה

עוגת גבינה מדהימה עם סוד קטן

כזו עוד לא ראיתם! אלפי לייקים ושיתופים - עכשיו התור שלכם להתאהב! מתכון עוגת גבינה אפויה מהממת, אוורירית וגבוהה עם סוד קטן שמחכה לכם למטה (כל אחד מכין!).
ציון 4.28 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה סונינו

ציוד

תבנית עגולה קוטר 26

המצרכים

  • שבע ביצים XL
  • כוס וחצי כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  • 750 גר' גבינה לבנה 9%
  • 1 שמנת של פעם
  • 5 כפות קורנפלור
  • 2 כפות גדושות אינסטנט וניל

לתחתית העוגה:

  • 150 גר' ביסקוויט טחון
  • 80 גרם מרגרינה מומסת

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם כוס סוכר עד לקצף יציב אך לא קשה מדי.
  • נקציף עכשיו את החלמונים עם חצי סוכר וסוכר וניל עד שהבלילה נהיית בהירה
  • אז נוסיף את הגבינה, שמנת, קורנפלור, אינסטנט ונערבב עד לבלילה חלקה.
  • נוסיף בשלב זה את קצף החלבונים בהדרגה בשלוש פעמים לחלמונים בתנועות עטיפה על מנת שלא לשבור את הקצף.
  • נשטח את הביסקוויטים עם המרגרינה בתחתית תבנית משומנת ולמזוג את הבלילה.
  • נחמם תנור על חום 160 מעלות (אפייה רגילה לא טורבו) עם תבנית מים שממוקמת בשלב התחתון של התנור.
  • לאפות 30 דקות - לפתוח את התנור ולשחרר את האדים שבפנים ולהוריד את החום ל- 150 מעלות ולאפות עוד 45 דקות.
  • עם סיום האפיה שוב לפתוח את התנור ולשחרר את האדים ולסגור, ואז להוציא אחרי שעה.

הערות וטיפים

עוגת גבינה אפויה
ככה נראית לפני שחותכים | קרדיט: יפה סונינו
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: עוגת גבינה אפויה

עכשיו שברת את כל המוסכמות! אומרים לא לפתוח את התנור עד שמוציאים את העוגה אחרת היא לא עולה.
כן, והיה חשוב לי לשתף את זה אפילו יותר מהמתכון.
באיזו תבנית עשית את העוגה שיצאה ככה מרובעת?
אפיתי את העוגה ברינג 35×25 גדול וגבוה, ולכן הכפלתי את הכמות במתכון.
חום 160 זה לא נמוך מדי?
לא נמוך מדי, זה בול כדי שיצטברו אדים בכמות גדולה.
ואם אני אופה בתבנית 24 זה בסדר או יהיה בעיה באפייה? מה דעתך?
היא תצא גבוה יותר אבל תעשי הגבהה לתבנית כדי שיה לעוגה לאן "לעלות".
עוגת גבינה אפויה
קרדיט: יפה סונינו
עוגת גבינה אפויה
קרדיט: יפה סונינו
עוגת גבינה אפויה
קרדיט: יפה סונינו

הבמה כולה שלכם:
רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון

"הכנתי בדיוק כמו שאמרת, פתחתי והכל היה בסדר יצאה ללא סדק אחד."
שושי פרץ
גולשת בפייסבוק

 

עוגת גבינה אפויה
קרדיט: Ilanit Kahalon Frenkel

"המון תודה על המתכון, יצאה מעולה!!!!!"
Ilanit Kahalon Frenkel
גולשת בפייסבוק

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

62 Comments

    1. אמאל'ה יצא מושלםםםם
      בלי סדק קטן אחד
      רק שאלה קטנה למה החלק העליון יצא לי בהיר ולא חום כמו בתמונה
      (עשיתי בדיוק לי המעלות שכתובות)

      1. היי יעל,
        שמחים שיצאה לך מושלם!!
        אפשר בפעם הבאה לנסות לאפות אותה בהתחלה על 170 מעלות במקום 160. כל פעם שאת אופה אותה תוכלי לנסות להעלות את החום ולראות איך זה משפיע עליה כי כל תנור שונה בעוצמה שלו.
        בהצלחה 🙂

4.28 from 36 votes (33 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements