בורקס תורכי עם גבינה ותרד

פריכות משגעת עם מלית מדהימה
בהשראת: לירוז ארביב
ציון 4.31 על ידי 23 דירוגים
בורקס תורכי

בימים גשומים וסוערים אלה כאשר בחוץ יש מבול, הכי כדאי שבבית בפנים יהי בורקס מנחם עם טעמים שישאירו את כולם חמימים!

קבלו מתכון לבורקס תורכי משגע בשילוב טעמים שיא השלמות, שמכינים מבצק פריך וחלומי המשודך למלית גבינה עשירה ונמסה עם תרד מרענן.

מאפה מהמם וזהוב שתמיד ידהים את כל המשפחה במגוון הטעמים הרחב שמספק בכל ביס קטנטן. אין סיכוי שמוותרים!

מתכון באדיבות: לירוז ארביב

ספר המתכונים של לירוז ארביב

 

בורקס תורכי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

בורקס תורכי

בורקס תורכי עם גבינה ותרד

פריכות משגעת עם מלית מדהימה
ציון 4.31 על ידי 23 דירוגים
לדרג
כמות 15 יחידות
באדיבות: לירוז ארביב

המצרכים

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח
  • 1 כף סוכר
  • 1 כף מחוקה מלח
  • 2 כפות חומץ
  • 2 ½ כוסות מים

למלית גבינה ותרד:

  • 250 גרם גבינה בולגרית (מגורדת)
  • 400 גרם גבינת כנען ללא מלח
  • 1 קופסא עלי תרד (שטופים ומיובשים וקצוצים)
  • 2 חלמונים מעורבב עם 2 כפות גדושות קורנפלור

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים לבצק בקערת המיקסר עד לקבלת בצק אחיד ודביק מעט.
  • משמנים מעט את הידיים ומחלקים לכדורים ומניחים בקערה עם שמן למשך לילה במקרר.
  • פותחים כל כדור לעובי דף שקוף לגמרי, ומכניסים את המלית בפס ישר סנטימטר מהקצה וסוגרים לצורת שבלול.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-190 מעלות למשך 10-15 דקות.
  • למלית הגבינה ותרד - מערבבים את כל מרכיבי העיסה יחד היטב עד לאחידות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

בורקס תורכי


שאלות נפוצות: בורקס תורכי

לא צריך למרוח מעל ביצה לפני האפייה?
מורחים רק חלמון ושומשום.
אם אין לי גבינת כנען?
גבינה צפתית להוציא ממנה נוזלים.

מה חושבים על: בורקס תורכי

בורקס תורכי
חופית דשד: "גם אני הכנתי!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

One Comment

4.31 from 23 votes (23 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements