עוגת תפוזים ספוג הכי טעימה
עוגת תפוזים ספוג הכי טעימה שתכינו, המקבלת מרקם רך בטירוף ועסיסי עם טעמי תפוזים עשירים ומדויקים!

לסוף שבוע קריר שכזה, הכי כדאי להתפנק עם עוגת ספוג מדהימה לצד כוס תה חמימה כדי לנחם את הגוף ואת הלב!
קבלו מתכון לעוגת תפוזים ספוג הכי טעימה שתכינו, המקבלת מרקם רך בטירוף ועסיסי עם טעמי תפוזים עשירים ומדויקים.
עוגה קלילה ומאוד פשוטה להכנה שתמיד תצליח להעלות לכולם חיוך גדול על הפנים עם כל ביס קטן ומענג!
מתכון באדיבות: תאיר אבוקרט
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

עוגת תפוזים ספוג הכי טעימה
עוגת תפוזים ספוג הכי טעימה שתכינו, המקבלת מרקם רך בטירוף ועסיסי עם טעמי תפוזים עשירים ומדויקים!
לדרג
ציוד
תבנית טורט אנג'ל 24/26
המצרכים
- 6 ביצים
- 1 ½ כוסות סוכר
- 1 כוס שמן
- 1 כוס מיץ תפוזים סחוט
- 2 ½ כוסות קמח (רגיל)
- 1 שקית אבקת אפייה
- 1 שקית סוכר וניל
אופן ההכנה
- מפרידים את הביצים ומקציפים את החלבונים עם כל הסוכר במהירות גבוהה.
- לאחר שהקצף נוקשה, ננמיך את המהירות של המיקסר ונוסיף את החלמונים, שמן ומיץ תפוזים לסירוגין.
- לבסוף מוסיפים את הקמח, אבקת אפייה, סוכר וניל. לאחר שאין גושים להעביר לתבנית אפייה
- אופים בתנור שחום מראש ל-170 מעלות למשך 50 דקות בערך, או לבדוק עם קיסם.
- כשהעוגה מוכנה הופכים אותה על השיש (עם הרגליים כלפי מטה - רק בתבנית אנגל) כמה דקות ולאחר שמתקררת משחררים אותה מהתבנית ומפזרים עליה אבקת סוכר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוזים ספוג
כשהיא עוד חמה להפוך אותה? או להשאיר להתקרר בתוך התנור? להשאיר להתקרר על השיש ואז להפוך. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!
באיזה קוטר של תבנית אופים את עוגת התפוזים?
תבנית טורט אנג'ל 24/26