Go Back
עוגת כנאפה

עוגת כנאפה שיא השלמות

שילוב טעמים נדיר במיוחד
ציון 4.53 על ידי 23 דירוגים
באדיבות: עדי אברג'ל

ציוד

תבנית 26

המצרכים

  • 480 גרם שערות קדאיף
  • 200 גרם נטורינה (או חמאה)
  • 3 כפות אבקת סוכר
  • 3 כוסות מים (או חלב)
  • 4 כפות סוכר (אפשר גם יותר)
  • 5 כפות קורנפלור
  • 2 כפות סולת
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 1 קופסא שמנת צמחית להקצפה (250 מ"ל, או שמנת מתוקה לחלבי)

לסירופ:

  • 2 כוסות סוכר
  • מיץ מחצי לימון
  • 1 ½ כוסות מים

אופן ההכנה

  • גוזרים את שערות הקדאיף ומוסיפים את הנטורינה ואת האבקת סוכר
  • מערבבים ומעבירים לסיר רחב על אש נמוכה
  • מערבבים לא להפסיק בערך 10 דקות עד שמתקבל צבע יפה
  • בסיר קטן שמים את המים, הקורנפלור, סוכר וניל, סולת וסוכר ורק מערבבים לא להפסיק 10 למשך דקות.
  • שהכל הסמיך נוסיף את השמנת הצמחית לערבב טוב טוב ואז מכבים את האש
  • לוקחים חצי משערות הקדאיף ומשטח על התבנית לשפוך את הבלילה ולהוסיף את שאר השערות קדאיף
  • להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות.
  • שהעוגה קרה לשפוך את הסירופ (שמרתיחים כל המרכיבים יחד) ומפזרים פיסטוק.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.