גוזרים את שערות הקדאיף ומוסיפים את הנטורינה ואת האבקת סוכר
מערבבים ומעבירים לסיר רחב על אש נמוכה
מערבבים לא להפסיק בערך 10 דקות עד שמתקבל צבע יפה
בסיר קטן שמים את המים, הקורנפלור, סוכר וניל, סולת וסוכר ורק מערבבים לא להפסיק 10 למשך דקות.
שהכל הסמיך נוסיף את השמנת הצמחית לערבב טוב טוב ואז מכבים את האש
לוקחים חצי משערות הקדאיף ומשטח על התבנית לשפוך את הבלילה ולהוסיף את שאר השערות קדאיף
להכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות 50 דקות.
שהעוגה קרה לשפוך את הסירופ (שמרתיחים כל המרכיבים יחד) ומפזרים פיסטוק.