Go Back
חטיף טחינה

חטיף טחינה ריבועים ב-5 מצרכים

כמה שקל כך טעים
ציון 4.28 על ידי 29 דירוגים
באדיבות: שרה קבצצי

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 1 מחמאה (בטמפרטורת החדר)
  • 1 כוס אבקת סוכר
  • 1 כוס טחינה גולמית
  • 3 כוסות קמח
  • 1 כפית אבקת אפייה (להוסיף לקמח)
  • שומשום (אופציונלי)

אופן ההכנה

  • מערבבים את המחמאה עם אבקת סוכר
  • מוסיפים את הטחינה ומערבבים.
  • מוסיפים את הקמח ומערבבים עד לאיחוד הבצק
  • על תבנית בגודל בינוני להניח נייר אפייה לרדד את הבצק בעובי אחיד, לפזר שומשום מעל אפייה 170 מעלות כעשרים דקות.
  • ברגע שהמאפה יוצא מהתנור לא לגעת עד קירור מוחלט. ברגע שהמאפה קר לחתוך לריבועים.
  • זה מתפורר וזה בסדר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.