| |

עוגת תותים וגבינה

טעם נהדר במרקם מענג
בהשראת: ענת קטרי
ציון 4.32 על ידי 35 דירוגים
עוגת תותים וגבינה

אם אתם אוהבים את העוגות הללו אשר נראות כמו יצירת אומנות והן גם טעימות מאוד אתם בטח חושבים שהן מסובכות להכנה!

מתכון עוגת תותים וגבינה הזו הוא די פשוט וגם מתחילים יכולים לעשות אותו בקלי קלות, והתוצאה? פשוט נהדרת – עוגה אשר מקשטת את השולחן.

מגישים אותה קרה והיא מעולה בתור קינוח מרענן לימי הקיץ שתמיד תצליח לגרום לכולם להתמכר ומהר!

מתכון באדיבות: ענת קטרי 

ספר המתכונים של ענת קטרי

 

עוגת גבינה ותותים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת תותים וגבינה

עוגת תותים וגבינה

טעם נהדר במרקם מענג
ציון 4.32 על ידי 35 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענת קטרי

ציוד

תבנית: קוטר 26

המצרכים

להכנת התחתית:

  • 4 ביצים
  • 4 כפות סוכר
  • 4 כפות שמן
  • 1 שקית ווניל
  • 4 כפות קמח אוסם

לשכבת הגבינה:

  • 1 מכל שמנת מתוקה
  • 1 שקית אינסטנט פודינג ווניל
  • ½ כוס סוכר
  • 500 גרם גבינה לבנה

לשכבה העליונה:

  • שקית אבקת ג‘לי בטעם תות
  • עשרים תותים חצויים לשניים

אופן ההכנה

  • נתחיל בהכנת שכבת הבסיס - נפריד את הביצים ונקציף את החלבונים עם הסוכר. לאחר מכן נוסיף את החלמונים ושאר המצרכים ונערבב. יש לאפות בתבנית משומנת בתנור שחומם מראש ל 175-180 מעלות במשך 15-17 דקות (עד שהבסיס תפוח ומקבל צבע זהוב קלות).
  • בעוד הבסיס בתנור ניתן להכין את שכבת הגבינה - יש להקציף יחדיו את השמנת עם אבקת הפודינג ואחר כך לערבב עם הסוכר והגבינה. כאשר הבסיס מוכן נמרח עליו את שכבת הגבינה ונכניס למקרר לכמה שעות עד להתייצבות. כאשר הכל התייצב נוציא מהמקרר ונסדר יפה את חצאי התוצים. עליהם ניצוק את הג‘לי ונכניס שוב לקירור עד להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

No photo description available.

 


שאלות נפוצות: עוגת תותים וגבינה

השאלה היא אם הגבינה דומיננטית בטעם? או שזה רק מעשיר את הקרם?
מעשיר. הטעם כלל לא דומיננטי. ואם תשתמשי באינסטנט בטעמים ( שוקולד לבן. עוגת גבינה) זה שונה לגמרי!
כמה זמן לאפות?
לא תזמנתי… אבל זו אפיה קצרה וטורט עדין עד שישחים מעט, לשים עין.
לא הבנתי להקציף שמנת מתוקה ופודינג וניל ומה עם הגבינה והחצי כוס סוכרמעשיר. הטעם כלל לא דומיננטי. ואם תשתמשי באינסטנט בטעמים ( להוסיף לאחר הקצפה. אני הקצפתי יחד עם האינסטנט גם את הסוכר ועירבבתי לאחר מכן עם הגבינה
באיזה תבנית הכנת?
קוטר 26. אפיתי בתבנית עם תחתית זכוכית של נעמן קארין גורן. תבנית מדהימה. מתפרקת בקלות. בנוסף (לא חובה) שמתי שקף בצידי התבנית והכנסתי למקרר.
האם צריך להקפיא את הקרם לפני ששופכים את הגלי או שישר ככה על הקרם שטרם הוקפא?
לא מקפיאים.
האם צריך להרטיב את התחתית?
לא. התחתית מאוד מאוד רכה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements