לביבות תירס בטעם נהדר
שילוב טעמים מעלף בפריכות מושלמת
בא לכם להפוך לכל הבית את המצב רוח ולעשות להם את היום? תכינו את לביבות התירס הכי משגעות ותצפו איך כולם מתמכרים במהירות!
קבלו מתכון ללביבות תירס מעלפות בשילוב טעמים שיא השלמות של תירס מתוק עם בצל גבינה עשירה שנמסה בפה.
לביבות מדהימות בפריכות מטריפה שהכי כדאי להגיש לצד רוטב צ'ילי משובח. ביס אחד יעשה לכם את הערב, בהבטחה!
מתכון באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל
ספר המתכונים של לבשל ולאפות עם ליטל
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 קופסה קטנה תירס מתוק (300 גרם)
- 2 ביצים
- 1 כף קמח
- חופן בצל ירוק קצוץ
- 1 בצל בינוני (חתוך לקוביות קטנות)
- ½ כוס בולגרית מפוררת
- ½ כוס גבינה צהובה מגורדת
- ½ כוס פירורי לחם
- מלח
- פלפל שחור
אופן ההכנה
- בקערה נערבב את כל החומרים היטב.
- נחמם מחבת עם מעט שמן (לא כמו לחביתה ולא כמו לצ'יפס אלא באמצע ביניהם).
- נטגן 2-3 דקות מכל צד להשחמה.
- שמים במסננת או על נייר סופג ומגישים. אפשר להגיש לצד רוטב צ'ילי.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לביבות תירס
אפשר במקום גבינה בולגרית גבינת חמד? אפשר בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני ארוחות צהריים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: לביבות תירס – לבשל ולאפות עם ליטל
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: לבשל ולאפות עם ליטל – הקבוצה הרשמית!
לפרווה, אני שמתי גבינות טבעוניות,אחת מגורדת בטעם טבעי (נמכר ככה מוכן)ואחת בסגנון פטה מעל 5% !!! אני קניתי של "משו משו" וזה יצא סופר מעולה! כמו עם גבינות רגילות ממש! מקוה שהצלחתי לעזור למי שחיפשו פרווה!
תודה על השיתוף יעלי!
איך אפשר שיהיה פרווה ?
להשמיט את הגבינות
אפשר לאפות את הלביבות
יותר טעים מטוגן אבל אפשר לאפות עם קצת ספריי שמן, בהצלחה!
בס"ד
אפשר תחליף לגבינה ? או להשמיט ?
אפשר להשמיט.