טורלו טורלו בסגנון יווני
שילוב טעמים שיא השלמות
אוספים את כל הירקות שיש במקרר ומפנקים את המשפחה בתוספת היוונית הכי אהובה שתעשה לכולם את היום!
קבלו מתכון לטורלו טורלו בסגנון יווני ללא בשר בכלל, שהוא בעצם שילוב טעמים של חצילים, בצל, גמבה, קישואים וכל מה שטעים המוקפצים ומושחמים בתנור לקבלת חווית אכילה ברמה אחרת לגמרי.
לא מוותרים על תוספת מדהימה זו ומפתיעים את כולם בטעמים בלתי נשכחים. גם אם אין לכם את כל הירקות תמיד יצא לכם טעים!
מתכון באדיבות: מלי מאירוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 חציל
- 1 בצל
- 1 גמבה
- קישואים
- 1 עגבנייה
- 2 כפות רסק עגבניות
- 1 כפית מלח
- 1 כפית פפריקה מתוקה
- ½ כפית פפריקה חריפה
- ½ כפית פלפל שחור
אופן ההכנה
- במחבת מטגנים חציל פרוס לעיגולים ומניחים בצד.
- בסיר רחב שמים שמן ומטגנים בצל לרצועות עד להזהבה קלה, ואז מוסיפים רצועות גמבה ומטגנים.
- מוסיפים קישואים (לא חובה) ומערבבים כמה דקות.
- מוסיפים 2 כפות רסק עגבניות, מלח, פפריקה מתוקה וחריפה ופלפל שחור ומערבבים.
- מניחים את פרוסות החצילים ומעליהם פרוסות עגבנייה ומסדרים יפה.
- מוסיפים קצת מים רותחים ומבשלים על שמתרכך על אש בינונית. בערך רבע שעה.
- מכניסים לתנור שחומם ל-180 מעלות גריל למשך כמה דקות עד להשחמה.
- אפשר גם להוסיף חזה עוף למי שאוהב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: טורלו טורלו
אפשר בלי לטגן את החציל קודם? אפשר בהחלט. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: טורלו טורלו – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה לאפות ולבשל עם מלי מאירוב