עוגת ביסקוויטים מנחמת ונוסטלגית
טעם מושלם בכלום עבודה
מכירים את העוגות המיוחדות האלה שהכי כיף לאכול עם כפית ואי אפשר להפסיק ליישר? ואז עוגה נדירה זו בטח תגרום לכם להתאהב!
קבלו מתכון לעוגת ביסקוויטים מנחמת ומהממת במיוחד, שמעבר ליופי המרהיב שלה גם מצליחה להרשים בטעם המענג המשלב שכבות פריכות של פתי בר עם קרם עשיר במיוחד.
עוגה קלילה ומאוד קלה להכנה בשילוב טעמים מנצח שתמיד ידאג להשאיר אתכם רעבים לעוד ועוד. ביס אחד ואתם מכורים!
מתכון באדיבות: מרי שקד שירזי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית בקוטר 20
המצרכים
- 1 שרוול פתי בר
- 1 שמנת מתוקה (250 מ״ל)
- 1 אינסטנט פודינג וניל
- 1 כוס חלב
- ½ כוס סוכר
- 1 גביע גבינה לבנה (250 מ״ל)
אופן ההכנה
- מקציפים לקצף יציב את השמנת מתוקה עם אינסטנט פודינג, כוס חלב, חצי כוס סוכר, וגביע גבינה לבנה.
- טובלים שרוול של פתי בר בחלב ומסדרים בתבנית שכבה של פתי בר, ומעליה שכבה של קרם.
- מסיימים בקרם ומפזרים למעלה פצפוצי שוקולד.
- מכניסים לכמה שעות במקרר, כשזה מוכן לוקחים כפית ומיישרים כל הזמן.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת ביסקוויטים
אפשר לוותר על הגבינה לבנה? אפשר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת ביסקוויטים – מרי שקד שירזי
מוזממנים גם לבקר בקבוצתה | להזמנות, סדנאות ועוד: המטבח של מרוש׳קה