אם גם אתם כמו כולם מכורים למילקי, אז הגיע הזמן להפסיק לקנות ולהכין את עוגת המילקי האהובה ישר אצלכם במטבח! עוגת מילקי שוקולד עם קצפת אגדית וטעימה יותר מתמיד שיוצאת מפנקת, רכה, וטעימה, עם קצפת עננית ומלטפת וציפוי שוקולד מושחת. ביס אחד מעוגה זו ישלח אותכם לסוף העולם וחזרה!  

מתכון באדיבות: עינת חנניה – קרדיט על שיתוף המתכון.

מתכון: עוגת מילקי עם קצפת וציפוי שוקולד מפנק

מצרכים 

כוס: כוס חד פעמית קרה

2 כוסות קמח תופח
2 כפות קקאו
חצי כוס סוכר
חצי כוס שוקולית
1 כף תמצית וניל
חצי כוס שמן
כוס חלב
5 ביצים
1 שמנת מתוקה
1 פודינג וניל
חצי כוס אבקת חלב
חצי כוס חלב

קצפת:
שמנת מתוקה
אבקת חלב
פודינג וניל
חצי כוס חלב

ציפוי:
3 כפות שוקולד נוטלה
100 גרם שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה


אופן הכנה 

  • ניקח קערה שמים בה את הקמח, קקאו, ושוקולית ומערבבים.
  • בקערה נפרדת מקציפים ביצים, סוכר וניל, והשמן, עד לאיחוד. תוך כדי ההקצפה נוסיף בהדרגה את תערובת הקמח ונוסיף כוס חלב, נקציף לבלילה חלקה .
  • בתבנית מרובעת נשים נייר אפיה ואז נשפוך את הבלילה
  • נכניס לאפייה לתנור שחומם מראש על 180 מעלות עד שקיסם יוצא יבש.
  • להכנת הקצפת – שמים את החומרים בקערת מיקסר ומקציפים עד לקבלת קצפת לא חזקה. אחרי זאת חוצים את העוגה לשתיים, נצנן ונמרח את הקצפת ואז נכניס לקירור של שעתיים לפחות.
  • מכינים את הציפוי – שמים על הגז או בקערה את המרכיבים ונמיס אותם, נערבב היטב ואז זולגים על העוגה ונכניס אותה למקרר לחצי שעה.

שאלות ותשובות

שאלה: האם האבקת חלב קריטית?
תשובה: כן..האבקת חלב נותנת של אחר של כל הקצפות שיש בעוגות קינדר או מילקי.

שאלה: אפשר תמונה לאבקת חלב?
תשובה: כזה. נקרא גם מלבין קפה.  

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • : ""

קישור למתכון המקורי: כאן
עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת מילקי עם קצפת
עוגת מילקי עם קצפת
עוגת מילקי עם קצפת  עוגת מילקי עם קצפת


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מה דעתך על אלה?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *