עוגת גבינה בחושה הכי פשוטה
מרקם גבינתי מושלם עם טעם עשיר

תכירו את עוגת הגבינה המדהימה שבמהירות תהפוך לעוגת השבת הקבועה ותקשט לכם כל שבוע בטעמים שלא שוכחים!
קבלו מתכון לעוגת גבינה בחושה הכי פשוטה וקלה להכנה – פשוט ומערבבים וזורקים לתנור ויש לכם חווית אכילה מענגת עם מרקם גבינתי שישאיר אתכם בחלומות.
מכינים עוגה מדהימה זו בעיניים חצי עצומות, ודואגים לפנק את כל המשפחה בטעמים מענגים עם המון אהבה!
מתכון באדיבות: מרי שקד שירזי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
תבנית 26 או 2 תבניות אינגליש קייק
כוס מדידה 200 מ"ל
המצרכים
- 500 גרם גבינה לבנה 5%
- 1 ½ כוסות סוכר
- 2 שקיות סוכר וניל
- ½ כוס שמן
- 3 ביצים
- 2 כוסות קמח תופח
אופן ההכנה
- בקערה מערבבים ידנית את הגבינה לבנה ומוסיפים אליה את הסוכר וסוכר וניל ומערבבים היטב.
- מוסיפים את החצי כוס שמן עם 3 ביצים (בלי להקציף) ומערבבים, ואז מוסיפים 2 כוסות קמח תפוח.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם ל-180 מעלות למשך 40 דקות.
- אפשר להוסיף לבלילה צימוקים או מה שבא.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת גבינה בחושה
שמים מים בתבנית בתחתית התנור? אין צורך, זו עוגה בחושה. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגת גבינה – מרי שקד שירזי
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה | להזמנות, סדנאות ועוד: המטבח של מרוש׳קה
ערב טוב לגב' מרי שקד שירזי עורכת המתכון ולאתר מתוקים, לא נעים לי שאני צריכה לנדנד בכל פעם שמתפרסם מתכון ולברר
כאשר המתכון ניתן לפי 200 מ"ל אולי לטובת כל אלו שמשתמשות במישקל או בכוס אוניברסלית של 240-250 מ"ל, אפשר פעם אחת ולתמיד
לפרסם מהי כמות המישקל כאשר ניתן לפי 200 מ"ל (ניסיתי לשקול לפי מיכל של יוגורט שהוא 200 מ"ל) ויוצא כמות של 1 כוס קמח=120 ג"ר
הייתכן ?? מקווה לקבל מענה לשאלותיי, רוצה להכין את המתכונים שמתפרסמים אצלכם, אבל לא בטוחה לגבי נכונות הכמויות, אודה לכם מראש, מרים.
היי מרים היקרה,
בעיקרון, את יכולה להשתמש בכל כוס שאת רוצה כל עוד את עושה בה שימוש לכל אורך המתכון.
אבל, אם את רוצה ממש לדייק בכמויות, יש דרך לעשות זאת לפי הכמויות בקישור הבא:
https://www.oogio.net/baking_conversion_chart/
בהצלחה 🙂
האם אפשר להשתמש בקמח כוסמין מלא ואבקת אפיה במקום קמח תופח?
היי פנינה!
אם את הולכת על כוסמין, אז כדאי להשתמש בקמח 70% עם כפית אבקת אפייה על כל כוס קמח.
בהצלחה 🙂
עשיתי,אבל ערבבתי במיקסר.
אולי בגלל זה יצאה כמו פשטידה אבל מאד טעימה.
בדכ לא מגיבה אבל עכשיו מחייבת את עצמי להודות לכם על המתכונים המצוינים והגאוניים שקופצים לי בנייד. מתה עליכם ועל המתכונים שלכם♥️ המחברת שלי מלאה בהם ואני נהנית להכין אותם. יוצאים מושלמים?
תודה תודה תודה ???
ומצפה לעוד ולעוד הרבה.
לאה חסיד
איזה כיף לשמוע לאה ריגשת אותנו תודה על הפרגון! אם יצא לך לצלם את מה שאת מכינה אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/