סחלב ביתי ב-3 דקות
טעם מושלם בכלום זמן
אין חורף אמיתי בלי סחלב, וכאשר אפשר לקבל טעם מדהים כזה בכזו קלות, אין סיכוי שלא מכינים!
קבלו מתכון לסחלב אמיתי בייתי שתמיד מחמם את הלב והנשמה עם טעמי סחלב וניל עשירים שאי אפשר לעמוד בפניהם.
חלום כבר אמרנו? הנה מתכון שאפשר להכין בשיא הפשטות ותוך 3 דקות בלבד, אז רוצו להכין!
מתכון באדיבות: מור אוזנה לויזדה
ספר המתכונים של מור אוזנה לויזדה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 3 כוסות חלב
- 3 כפיות סוכר
- 1 שקית סוכר וניל
- 1 כפית תמצית וניל
- 5 כפיות קורנפלור
אופן ההכנה
- נחמם בקלחת 2.5 כוסות חלב על אש נמוכה ונוסיף את הסוכר, סוכר הוניל ותמצית הוניל ונערבב.
- בקערה נפרדת נערבב את חצי כוס החלב (קר) הנותר יחד עם הקורנפלור עד להמסה מלאה.
- נעביר את המסה דרך מסננת אל תוך החלב החם שבקלחת, נגביר את האש ונערבב ללא הפסקה (החלב נוטה להשרף בתחתית) בערך כ-3 דקות עד להסמכה.
- נמזוג לכוס או קערה, נבזוק מעל קינמון, קוקוס וכל סוג האגוזים האהובים (לפי הטעם כמובן).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון סחלב זה? אל תהססו לשאול!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
מעניין שקוראים לזה סחלב כאשר זה רק סוכר קורנפלור ואין כבר זכר לתבלין הסחלב שכבר נדחר מאוד למצוא.
לא הגיע לשנות לשם אחר?
רעיון מעניין!
צודק!
זה כולה פודינג ואפילו את הטעמים של הסחלב האמיתי אין שם.
צריך להוסיף מי וורדים ותמצית ווניל בכלל לא שייכת.
אתם גורמים לעלבון מאלה שזו מורשת אבותיהם.
בדיוק כמו להכין פיצה עם בצק פריך וכל מיני דברים שלא שייכים.
היי קרן וגיל,
אנחנו מבינים מה אתם אומרים. מצד שני, עברנו על מתכוני סחלב באתרי מתכונים פופולריים אחרים ולא מצאנו מתכון שמשתמש בתבלין סחלב.
מכל מקום, אנחנו מאמינים שיש המון גרסאות שונות וכולן לגיטימיות, כל אחת בדרכה 🙂
הנה מתכון אחר לסחלב באתר שלנו, מקווים שתאהבו יותר (אם לא, תמיד אפשר להריץ חיפוש בדף הבית ולמצוא מתכונים נוספים!)
מומלץ להוסיף 1/2 מיכל קטן של שמנת מתוקה וגם כמה טיפות של מי וורדים. בהצלחה.
רעיון נפלא נילי תודה על השיתוף!
2 שקיות סוכרזית יתנו לחולי סכרת את הכייף הכוונה ללא סוכר