| | | |

לביבות כרובית מ-3 מרכיבים

מרקם חלומי עם טעם משגע
בהשראת: לינדה לגנואר
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
לביבות כרובית

כשהבוקר מתחיל לא טוב, הכי כדאי להכין לביבות מנחמות אלה שיהפכו לכם את מצב הרוח וישדרגו אותו ברמות!

קבלו מתכון ללביבות כרובית משגעות שמכינים מ-3 מרכיבים בלבד, לקבלת טעמים משגעים עם מרקם חלומי ברכות מדהימה.

לביבות קלילות והכי קלות להכנה שכל הילדים והמבוגרים אוהבים כאחד. איך שלוקחים ביס ראשון לא מצליחים להפסיק לאכול!

מתכון באדיבות: לינדה לגנואר

ספר המתכונים של לינדה לגנואר

 

לביבות כרובית

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

לביבות כרובית

לביבות כרובית מ-3 מרכיבים

מרקם חלומי עם טעם משגע
ציון 4.37 על ידי 30 דירוגים
לדרג
באדיבות: לינדה לגנואר

המצרכים

  • 1 שקית כרובית קפואה "סנפרוסט" (800 גרם)
  • 2 כוסות פירורי לחם (להתחיל עם כוס, הסבר במתכון עצמו)
  • 4 ביצים
  • 1 כפית מלח
  • פלפל שחור (לפי הטעם)
  • קצת כרכום (לצבע)

אופן ההכנה

  • מבשלים את הכרובית לפי ההוראות שעל השקית, מסננים, מצננים מעט וקוצצים קטן או טוחנים בפולסים במעבד מזון.
  • מערבבים את הכרובית עם שאר המצרכים לעיסה אחידה (את הפירורי לחם מוסיפים בהדרגה, מערבבים כל פעם שמוסיפים קצת, עד שמגיעים לתערובת מוצקה מעט) מניילנים את הקערה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
  • בידיים רטובות מעט, יוצרים לביבות מעט שטוחות ומטגנים בשמן חם (לא עמוק) עד הזהבה יפה משני הצדדים ואז מוציאים על נייר סופג, טעים קר, טעים חם.
  • אפשר להוסיף לתערובת, אחת או כמה מההצעות לשידרוג הלביבות - מרק עוף, פפריקה מתוקה, מעט כמון, בצל קטן קצוץ דק או מגורד, בצל מטוגן, גזר מגורר, שום כתוש, גבינה מגוררת, פטרוזיליה קצוצה.
  • אפשר גם לאפות את הלביבות, תנור חם ונייר אפייה משומן מעט עד הזהבה משני הצדדים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: לביבות כרובית

אפשר להכין עם כרובית טריה?
כן אפשר, לפרק כרובית ולבשל במים רותחים עד שהכרובית רכה אבל לא יותר מידי רכה.
את הכרובית של סנפרוסט צריך להרתיח מתולעים ?
גם את הכרובית של סנפרוסט בישלתי במים רותחים 7 דקות ולא בגלל סכנת תולעים אלא כי ככה כתוב על השקית.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני חנוכה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: לביבות כרובית – לינדה לגנואר
מוזמנים גם לבקר בדף שלה: Linda's Home Made

Similar Posts

5 Comments

  1. עדין לא הכנתי, נשמע קל ופשוט להכנה, מאד אוהבת מתכונים כאלה…אכין בחג .
    תודה .
    שלחי לי בבקשה מתכונים פשוטים, בריאים..ועם תחליפי סוכר ..תודה !

  2. תודה על המתכון. מתכוונת להכין אבל תוהה לגבי הכמות הגדולה של פירורי הלחם. האם אפשר להחליף במשהו אחר (יותר בריא), לפחות חלק מהכמות? אולי שיבולת שועל?

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?