עוגת שכבות נס קפה עשירה

חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
עוגת שכבות

גם אתם מכורים לקפה? אז בטח תאהבו את עוגת הקפה הכי שווה שיש שתמצאו את עצמכם מכינים בכל אירוע משפחתי משמח!

קבלו מתכון לעוגת שכבות מטריפה העשירה בטעמי נס קפה מדויקים, המקבלת מרקם רך וחלומי ומשודרגת בגנאש שוקולד מריר ועשיר.

עוגה מפוארת ומדהימה שתמיד מצליחה להרשים את כל המשפחה בכל ביס מחדש. אין סיכוי שלא מכינים לשבת!

מתכון באדיבות: פרח גבסו

ספר המתכונים של פרח גבסו

 

עוגת שכבות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שכבות

עוגת שכבות נס קפה עשירה

חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד
ציון 4.50 על ידי 8 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

תבניות עגולות חד פעמית קוטר 29 (לאפייה)
תבנית עגולה קפיצית קוטר 26 מרופדת בנייר אפיה בתחתית ובדפנות (להרכבה)
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

לבסיס:

  • 4 ביצים גדולות
  • ½ כוס סוכר
  • 2 כפות שמן
  • ¼ כפית מיץ לימון
  • ¾ כוס קמח
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • ½ כוס מים רותחים עם כף נס קפה

מצרכים לקצפת:

  • 500 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה פרווה
  • 2 כפות נס קפה
  • 4 כפות פודינג וניל
  • ¼ כוס סוכר

מצרכים לגנאש:

  • 250 גרם שוקולד מריר
  • 250 מ"ל שמנת מתוקה להקצפה פרווה

אופן ההכנה

  • נחמם תנור על 170 מעלות אפיה.
  • נקציף את הביצים שלמות עם מעט מלח למשך עשר דקות ואז נוסיף בהדרגה סוכר עד לקבלת בלילה תפוחה וחזקה.
  • נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף את השמן ומיץ לימון.
  • נוסיף את הקמח בהדרגה ונמשיך להקציף על מהירות נמוכה עד שהקמח נטמע בבלילה.
  • נשמן את התבניות ולצקת מהבלילה באופן שווה לכל תבנית. נדפוק את התבניות ונאפה לצשך 25 דקות. אחרי האפיה נבריש במים רותחים עם כף נס קפה.
  • נניח את העוגות בצד ונכין את הגנאש והקצפת - בקערה נחמם את השמנת והשוקולד במיקרוגל בפולסים קצרים ונערבב היטב את הגנאש ואז נניח בצד.
  • נקציף את השמנת להקצפה עם מעט מים, ונוסיף נס קפה ופודינג ונמשיך להקציף עד לקבלת קצפת תפוחה וחזקה.
  • להרכבת העוגה - נרפד תבנית קפיצית בתחתית ובדפנות. נניח שכבה של בסיס ומעליה קצפת
  • ניישר עם פולטה לשכבה אחידה ונטפטף עם כפית גנאש.
  • שוב נניח שכבת בסיס ומעליה קצפת וניישר עם פולטה. יוצקים את כל הגנאש לשכבה אחידה.
  • מומלץ לאחסן במקפיא להתייצבות של 20 דקות ואז מעבירים למקרר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 


שאלות נפוצות: עוגת שכבות נס קפה

אפשר להמיר לחלבי?
אפשר להמיר את המים בחלב, ואת השמנת בשמנת מתוקה חלבית.

מה חושבים על: עוגת שכבות נס קפה

עוגת שכבות
קריסטינה איסקוב: "איזה שלמות של עוגה!"
עוגת שכבות
נעמי ממן: "הכנתי אותה פשוט מעדן!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שכבות – פרח גבסו

Similar Posts

3 Comments

  1. 5 stars
    עוגה מעולה! אני השתמשתי בתבנית 22 בשביל שתצא גבוהה, ממליצה בחום! טעם מדהים ומאוד קלה להכנה

    1. לאחר שאת שמה חצי מהבלילה תחזיקי את התבנית ביד ותתני לה דפיקות כזה לשיש כדי שלא יהיו בועות אויר ושהבלילה תשתטח טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements