|

עוגיות דקות ללא קמח ב-5 דקות

טעם מענג בקראנצ'יות מטריפה
בהשראת: שרה יוסף
ציון 4.50 על ידי 36 דירוגים
עוגיות דקות

התיישבתם על הספה וחסר לכם משהו מפנק לנשנש? אז תכירו את העוגיות הכי מושלמות לנשנוש שישאירו אתכם מכורים!

קבלו מתכון לעוגיות דקות נדירות במיוחד שמכינים ללא קמח ותוך 5 דקות בלבד, המקבלות טעם מענג עם המון שומשום, גרעינים, שקדים, וכל מה שטוב.

עוגיות קלילות והכי קלות להכנה שתמיד טוב שיש בסביבה. איך שלוקחים ביס קראנצ'י ראשון מיד מתמכרים לשאר החיים!

מתכון באדיבות: שרה יוסף

ספר המתכונים של שרה יוסף

 

עוגיות דקות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

 

עוגיות דקות

עוגיות דקות ללא קמח ב-5 דקות

טעם מענג בקראנצ'יות מטריפה
ציון 4.50 על ידי 36 דירוגים
לדרג
באדיבות: שרה יוסף

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 3 חלבונים
  • ½ כוס סוכר (אפשר גם 1/4 סוכר דמררה לקבלת צבע יפה)
  • 1 ½ כוסות שומשום
  • 1 כוס גרעיני חמניה (או דלעת - אפשר בלי)
  • 1 כוס שקדים (דקים ללא קליפה)
  • 1 שקית סוכר וניל

אופן ההכנה

  • מערבבים את כל המרכיבים יחד. אין צורך להקציף את החלבונים. אם לא מוסיפים גרעיני חמניה או דלעת אז יוצא יותר קליל ואז להוסיף עוד חצי כוס שומשום במקום.
  • מחממים תנור ל-170 מעלות.
  • מניחים בתבנית נייר אפיה, ועם כפית קטנה מניחים מעט מהעיסה ומשטחים ואופים למשך 10 דקות עד מתקבל צבע חום. לאחר מכן מוציאים ומקררים ושוב מכניסים לתנור לכמה דקות.
  • לתת לעוגיות להתקרר היטב ואז לאכול.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי עוגיות דקות אלה? אל תהססו לשאול!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

ריכזנו לכם הכל! מחפשים עוד עוגיות קלות להכנה וטעימות בטירוף? קבלו >> מתכון לעוגיות

מקור: עוגיות דקות – שרה יוסף

Similar Posts

60 Comments

  1. למי שלא אוכלת בצים אפשר עם רסק תפוחים, או פשתן טחון מעורבב עם מעט מים… יוצא מעולה בהצלחה??

    1. נכון, הטבעוניים משתמשים ברסק תפוחים או פשתן טחון כדי לאחד, להדביק את כל החומרים במקום הביצים.

    1. התהליך מבטיח שהעוגיות יצאו הכי קריספיות, אפשר לחלופין לאפות עד להזהבה כ-15 דקות ואז לצנן בטמפטורת חדר על רשת לצינון עוגיות. בהצלחה!

  2. לא רשום בחומרים כמה ביצים ובאופן ההכנה נרשם לערבב עם ביצים. חבל. אשמח שיתנו מתכון מדויק.

      1. התהליך מבטיח שהעוגיות יצאו הכי קריספיות, אפשר לחלופין לאפות עד להזהבה כ-15 דקות ואז לצנן בטמפטורת חדר על רשת לצינון עוגיות. בהצלחה!

    1. עוגיות נפלאות! מתכון נהדר וקל להכין אותן.
      רק שלא היה לי סוכר דמררה ושמתי סוכר לבן במקום.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?