חצילים מטוגנים קריספיים ומשגעים
טעם מענג בהכנה קלה ומהירה
הופכים את החציל הבודד שיושב במקרר לכוכב שולחן הארוחה עם מתכון מושלם זה שישאיר אתכם מכורים!
קבלו מתכון לחצילים מטוגנים משגעים המקבלים טעם מענג עם קריספיות משגעת מבלי לספוג את כל השמן במחבת.
מתכון קליל וקל לפינוק מושלם שכל אחד ישמח לנשנש. תוספת מדהימה לכל ארוחה המקפיצה את הטעמים לרמה הבאה!
מתכון באדיבות: מלי מאירוב
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:
המצרכים
- 1 חציל (בינוני ללא פגמים וקמטים)
- 1 כף קורנפלור
- מלח (1 כפית בערך)
אופן ההכנה
- חותכים את החציל לעיגולים, ואז כל עיגול חותכים לחצי.
- מפזרים מלח ואז שמים במסננת למשך שעה. לאחר מכן מעבירים לנייר סופג ומייבשים את החצילים.
- בצלחת שמים קורנפלור עם מלח וטובלים את החצילים ומנערים. אפשר גם לשים בשקית ולהכניס לתוכה את החצילים ולנער היטב.
- מטגנים בשמן קצת עמוק (כמו לשניצל).
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: חצילים מטוגנים
אפשר בנוטפריי? אפשר בהחלט. אפשר גם בתנור. |
מה התפקיד של הקורנפלור? נותן קריספיות. |
מה חושבים על: חצילים מטוגנים
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: חצילים מטוגנים – מלי מאירוב
מוזמנים גם לבקר בקבוצתה: לאפות ולבשל עם מלי מאירוב
שאלה :
האם ניתן לאפות במקום לטגן ?
(להתיז מעט שמן על החציל לטעם או ללא שמן כלל).
אפשר בהחלט!
טורפים ביצה עם כף שמן, טובים כל פרוסת חציל ואופים ב 200 מעלות. יוצא "מטוגן". (קרדיט לד"ר מיה רוזמן(
אין כמו מלינק'ה המלכה הבלתי מעורערת שלנו מאסטר שפית מהלכת על שתיים!!!!!!!
בלי טיפת שמן
אופן ההכנה:
מטגנים את החצילים בשמן.
הכוונה שהחציל לא סופג טיפת שמן אחרי הטיגון. תודה.
בלי שמן, או עם שמן? מה נסגר?
הכוונה שהחציל לא סופג טיפת שמן אחרי הטיגון. תודה.