|

קרואסון שמרים שוקולד עננים

חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד
בהשראת: יפה זערור
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
קרואסון שמרים

גם אתם מכורים לקרואסונים משגעים ורכים שאי אפשר להפסיק לאכול? את תתכוננו להתענג עם מתכון נדיר זה שישאיר אתכם משוגעים!

קבלו מתכון לקרואסון שמרים ביתי ומושלם המקבלות אווריריות ורכות מופלאת, וממולא בשוקולד עשיר הנמס בפה, עם סירופ סוכר מתקתק מעל.

מתכון הכי מהיר וקל להכנה לקרואסונים מדהימים שתמיד מרשימים את כולם עם כל ביס מחדש. חווית טעמים שתעלף לכם את החושים!

מתכון באדיבות: יפה זערור

ספר המתכונים של יפה זערור

 

קרואסון שמרים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

קרואסון שמרים

קרואסון שמרים שוקולד עננים

חווית טעמים עשירה ומענגת במיוחד
ציון 4.60 על ידי 15 דירוגים
לדרג
באדיבות: יפה זערור

המצרכים

לבצק:

  • 1 ק"ג קמח לחלה (חברת שטיבל)
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים
  • 2 ביצים (שלמות)
  • 200 גרם חמאה (בטמפרטורת החדר)
  • 2 כוסות חלב
  • קמצוץ מלח

למילוי:

  • שוקולד מריר (או חלב)
  • לסירופ:
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מים

אופן ההכנה

  • נלוש למשך לפחות 10 דקות במיקסר את כל מרכיבי הבצק. שמים להתפחה כפולה. אפשר גם לילה במקרר.
  • מחלקים לכדורים וכל כדור פותחים לצורת עיגול וחתכים באמצע. לרבע ומשולש.
  • ממלאים בפס שוקולד חלב/מריר ומגלגלים.
  • מורחים מעל ביצה, ומסדרים בתבנית במרווחים. נותנין שעה וחצי התפחה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 20 דקות בערך, עד להזהבה.
  • מוציאים ומורחים בסירופ סוכר שמרתיחים לפני כן.

הערות וטיפים

חדשים במטבח? לא סגורים איך מכינים את הצורה? קבלו סרטון שבטח יעזור:
 
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

 

קרואסון שמרים

 

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון קרואסון זה? אל תהססו לשאול! 

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קרואסון שוקולד – יפה זערור

Similar Posts

16 Comments

  1. היי
    המצרכים שרשומים במתכון ומה שאת אומרת בסרטון, לא תואמים בכלל.
    במתכון רשום חלב ואת בסרטון שמת מים ובסרטון גם הוספת אבקת אפייה ואין את זה במתכון.
    בהכנת הסירופ, במתכון רשום סוכר ומים ובסרטון שמת גם דבש.
    כרגע עשיתי לפי המתכון הרשום ועברה שעה והבצק לא תפח בכלל

    1. היי נופר,
      מתנצלים על הבלבול – הסרטון מיועד אך ורק להמחשת הגלגול של הבצק.
      במתכון הזה יש שמרים ולכן אין צורך באבקת אפייה, וזה בסדר אם לא תופח אחרי שעה, צריך לתת לבצק הזה זמן (עדיף במקרר ללילה).
      נשמח לעדכון ממך איך יצא לך הפעם 🙂

    1. היי שמעון, הסרטון מצורף למטרת שיעזור לאנשים שחדשים במטבח ללמוד איך להכין את הצורה של של הקרואסונים, אין קשר בין המתכונים עצמם.

    1. היי שיר, תהליך התפיחה איטי יותר במזג אוויר קר לא לדאוג, את יכול להתפיח לזמן ארוך יותר או אפשר גם לילה במקרר. בהצלחה!

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?