| |

רולדות גבינה רכות בטעם מושלם

מרקם חלומי עם טעמי גבינה עשירים
בהשראת: צפנת קורדובה
ציון 4.37 על ידי 41 דירוגים
רולדות גבינה רכות 2 (1)

אין נוסטלגי ונדיר יותר מרולדת גבינה טעימה ומנחמת שמחזירה אתכם לילדות ברגע עם טעמים נדירים!

קבלו מתכון לרולדות גבינה רכות וחלומיות במרקם פריך בעדינות, עם טעמי גבינה עשירים ומענגים ביותר.

מעדן מפנק ומדהים שהכי כיף להכין לאהובים בלי המון עבודה. איך שלוקחים ביס ראשון מתחרטים שלא הכנתם כבר מקודם!

מתכון באדיבות: צפנת קורדובה

ספר המתכונים של צפנת קורדובה

 

רולדות גבינה רכות 2 (1)

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

רולדות גבינה רכות 2 (1)

רולדות גבינה רכות בטעם מושלם

מרקם חלומי עם טעמי גבינה עשירים
ציון 4.37 על ידי 41 דירוגים
לדרג
באדיבות: צפנת קורדובה

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 1 כוס סוכר
  • 2 כפות שמרים (יבשים)
  • 150 גרם חמאה (/ מחמאה / מרגרינה. חתוכות לקוביות)
  • 3 ביצים
  • 1 כוס מים (פושרים)

למילוי:

  • 1 חבילה גבינה טוב טעם
  • 1 שמנת חמוצה
  • 500 גבינה לבנה 5% (לסנן עם חיתול בד למשך שעה)
  • 1 כוס סוכר
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כף תמצית וניל

אופן ההכנה

  • קודם לוקחים קערה קטנה ושמים את השמרים עם כוס מים פושרים למשך 5 דקות.
  • בקערת המיקסר שמים את הקמח וסוכר ומערבבים דקה, ואז מוסיפים בהדרגה את השמרים עם המים. ואז את הביצים והחמאה ונלוש למשך 10 דקות.
  • מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
  • את הגבינה הלבנה מסננים עם חיתול בד למשך שעה - לוקחים ושופכים לתוך חיתול וסוגרים אותו ושמים במסננת ומתחת קערה קטנה שהנוזלים ינזלו לשם.
  • מערבבים את כל חומרי המילוי ביחד עד לאיחוד.
  • מחלקים את הבצק ל-5 או 6 יחידות, וכל חתיכה מרדדים למלבן ושמים גבינה באמצע.
  • חותכים בצדדים ומקפלים מכל צד.
  • מורחים ביצה מעל הרולדות ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 20 דקות בערך ואז מוציאים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רולדות גבינה רכות 2 (1)

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי מתכון רולדות גבינה זה? אל תהססו לשאול!

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רולדות גבינה – צפנת קורדובה

Similar Posts

22 Comments

  1. הי, הסרטון מאד לא ברור. בשביל מה המהירות הזו? מה זה נותן? אין הסבר לאיזה עובי בצק לרדד? מה שמת מעל הגבינה , לא ברור, והאם הסרטון בכלל קשור למתכון הזה? ואני אופה שנים רבות ועדיין המתכון לא מדויק לגמרי, אפשר להבין גם מתגובות הקוראים. האם ניתן לקבל תשובות להכל? תודה רבה

    1. היי רחל!
      עובי הבצק לאחר הרידוד צריך להיות בערך ס"מ.
      נשמח לענות על כל שאלה נוספת שיש לך לגבי המתכון:)

  2. זה כזה עתיק החיתול בד והגבינה.
    אין משהו אחר שאפשר לעשות חוץ מהדבר המעייף הזה? זה הדבר היחיד שימנע ממני להכין אותה. כי כל השאר זה סביר

    1. פורסים נייר מגבת על דפנות המסננת עם כלי מתחת לניקוז הנוזלים, מעבירים לשם את הגבינה ומפזרים בצורה אחידה. סוגרים עם אטב, מניחים צלחת כבדה מעל, משאירים על השיש ל 24 שעות

      1. היי שולי! שאלה חשובה 🙂
        פורסים נייר מגבת על דפנות המסננת עם כלי מתחת לניקוז הנוזלים.
        מעבירים לשם את הגבינה ומפזרים בצורה אחידה.
        סוגרים עם אטב, מניחים צלחת כבדה מעל ומשאירים על השיש ל-24 שעות.
        בהצלחה!

  3. הי הגבינה יצאה מעולה !! באמת אחת הטעימית . השתמשתי בגהינת כנען שהיא יותר טעימה לדעתי מטוב טעם . לגבי הבצק הוא יצא קשה ועבה מאד … אשמח לסרטון הרידוד והמילוי …לא מוצאת את זה ביוטיוב ..

  4. אנחנו גרים בפלורידה ולא מכירה מזה גבינת טוב טעם אם אפשר להסביר איזו גבינה זו כמה אחוזי שומן אנסה למצוא תחליפים פה. תודה

    1. היי אורית, טוב טעם היא גבינה חסרת טעם שמקבלת טעמים ממה שהיא מתבשלת איתו, החלופה לגבינות כאלו הוא farmers cheese. בהצלחה!

  5. תודה על המתכון. הכל ברור, מלבד סעיף 7. מה זה " חותכים מכל צד" ? הכוונה לישר את שני קצוות הרולדה? כדי שתהיה יותר אסתטית? אפשר לוותר על זה? אשמח לתשובה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?