קודם לוקחים קערה קטנה ושמים את השמרים עם כוס מים פושרים למשך 5 דקות.
בקערת המיקסר שמים את הקמח וסוכר ומערבבים דקה, ואז מוסיפים בהדרגה את השמרים עם המים. ואז את הביצים והחמאה ונלוש למשך 10 דקות.
מכניסים למקרר לפחות ל-4 שעות.
את הגבינה הלבנה מסננים עם חיתול בד למשך שעה - לוקחים ושופכים לתוך חיתול וסוגרים אותו ושמים במסננת ומתחת קערה קטנה שהנוזלים ינזלו לשם.
מערבבים את כל חומרי המילוי ביחד עד לאיחוד.
מחלקים את הבצק ל-5 או 6 יחידות, וכל חתיכה מרדדים למלבן ושמים גבינה באמצע.
חותכים בצדדים ומקפלים מכל צד.
מורחים ביצה מעל הרולדות ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 170 מעלות למשך 20 דקות בערך ואז מוציאים.