| |

רולדה שוקולד במילוי קרם שוקו וניל

מרקם ייחודי בטעם עשיר ביותר
בהשראת: ענבל בן ברוך - ענבלוגה
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
רולדה שוקולד

מחפשים לפנק את המשפחה בעוגה מדהימה ביופיה ולא פחות בטעמה המענג? אז מתכון זה הוא האחד בשבילכם!

קבלו מתכון לרולדה שוקולד משגעת ומהממת המקבלת מרקם ייחודי רך וחלומי, ומשודכת למילוי קרם שוקו וניל עשיר המשדרג את הטעם ברמות.

מעדן מפואר ומדהים שהכי כיף להכין ולהרשים את כולם בחווית טעמים שתשאיר אותם מכורים לעוד ועוד. תודה ענקית לענבל ששיתפה מתכון נדיר זה בקבוצתנו!

מתכון באדיבות: ענבל בן ברוך – ענבלוגה

ספר המתכונים של ענבל בן ברוך – ענבלוגה

 

רולדה שוקולד

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

איך מכינים? הקליקו לסרטון מלא:

רולדה שוקולד

רולדה שוקולד במילוי קרם שוקו וניל

מרקם ייחודי בטעם עשיר ביותר
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: ענבל בן ברוך - ענבלוגה

המצרכים

לבסיס:

  • 8 ביצים (L)
  • 8 כפות סוכר
  • 1 ½ חבילות אינסטנט פודינג שוקולד

מילוי קרם וניל ושוקו:

  • 500 מ"ל שמנת להקצפה
  • 4 כפות סוכר
  • ½ כוס חלב
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג שוקולד
  • ½ חבילה אינסטנט פודינג וניל

לציפוי:

  • ½ כוס שמנת להקצפה
  • 100 גרם שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • מחממים תנור ל-175 מעלות.
  • להכנת הבסיס - מפרידים את הביצים, ומקציפים את החלבונים עם הסוכר עד לקבלת קצף רך אך יציב.
  • מוסיפים את החלמונים בתנועות עטיפה, ומוסיפים את האינסטסט פודינג שוקולד בתנועות עטיפה.
  • בתבנית תנור מניחים נייר אפייה משומן, ושופכים פנימה את הבלילה ומשטחים. מכניסים לאפייה של 20 דקות בערך עד שקיסם הננעץ ברולדה יוצא יבש לחלוטין.
  • ניקח נייר אפייה חדש ונשמן אותו, ונרים את הרולדה החמה בזהירות עיחד עם נייר האפייה ונהפוך על גבי הנייר החדש. נסיר את הנייר העליון (הנייר הישן) ונגלגל את הרולדה יחד עם נייר האפייה החדש.
  • נעטוף במגבת ונניח בצד לצינון מוחלט.
  • למילוי קרם וניל שוקו - בקערה מקציפים למרקם של לבן את השמנת, חלב וסוכר.
  • מחלקים את הבלילה ל-2 קערות באופן שווה. בקערה ראשונה שופכים את האינסטנט פודינג וניל ומקציפים. בקערה השניה את האינסטנט פודינג שוקולד ומקציפים.
  • נשים את כל אחד מהקרמים בשקית זילוף עם צנטר עגור ומזלפים בשורות לאורך הרולדה שורה וניל ושורה מוקה, עד שכל הרולדה מכוסה בפסים של שוקו וניל.
  • מגלגלים את הרולדה.
  • לציפוי - מרתיחים את השמנת ושוברים פנימה את השוקולד. משהים 2 דקות ואז מערבבים עד המסה מלאה. שופכים מעל לרולדה.
  • מכניסים את הרולדה למקפיא למשך 3 שעות. לאחר מכן חותכים את הדפנות למראה הנקודות.
  • ניתן להעביר למקרר או לשמור בהקפאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
יש לכם שאלות לגבי רולדה שוקולד זו? אל תהססו לשאול!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: רולדה שוקולד – ענבל בן ברוך – ענבלוגה
מוזמנים גם לבקר באינסטגרם ודף פייסבוק!

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?