| | | |

עוגת גבינה אפויה גבוהה (הכי קלאסית שיש)

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות.
בהשראת: נאוה מלכה
ציון 4.78 על ידי 9 דירוגים
עוגת גבינה אפויה גבוהה

עוגת גבינה אפויה גבוהה – לפעמים אתם חייבים להודות שהפשטות מנצחת, ואין פשוט יותר מעוגת הגבינה הקלאסית שכולנו מכירים ואוהבים שתמיד מצליחה להרשים מחדש!

קבלו מתכון לעוגת גבינה קלאסית לשבת, המקבלת רכות מושלמת ומרקם חלומי, עם טעמי גבינה עשירים ומשגעים.

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות. איך שלוקחים ביס ראשון מתחרטים שלא הכנתם קודם!

ספר המתכונים של נאוה מלכה

 

עוגת גבינה אפויה גבוהה
צילום: נאוה מלכה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת גבינה אפויה גבוהה

עוגת גבינה אפויה גבוהה (הכי קלאסית שיש)

עוגה קלילה והכי קלה להכנה שכל אחד יכול להכין בעיניים עצומות.
ציון 4.78 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: נאוה מלכה

ציוד

סיר ג'חנון 24
מיקסר

המצרכים

  • 7 ביצים (L)
  • 1 חבילה גבינה לבנה 5% (750 גרם)
  • 1 חבילה גבינת שמנת נפוליאון (250 גרם)
  • 1 גביע שמנת חמוצה (200 מ"ל)
  • 1 כוס סוכר
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
  • 3 כפות קורנפלור
  • 3 כפות קמח תופח
  • גרידת לימון
  • 1 כפית תמצית וניל

אופן ההכנה

  • מקציפים חלבונים עם חצי כוס סוכר לקצף יציב אך לא נוקשה.
  • את החלמונים טורפים בקערה גדולה עם חצי כוס הסוכר הנוספת. לאחר מכן מוסיפים את הגבינות ויתר החומרים.
  • מערבבים טוב עד שלא יהיו גושים. אפשר בשלב הזה גם להעביר ולהקציף קצת במיקסר.
  • מעבירים את חלק מהקצף לעיסה ומערבבים. את יתר הקצף מקפלים בעדינות.
  • שמים תבנית עם מים חמים בתחתית התנור. שופכים את הבלילה לסיר ג'חנון שעוטפים מבחוץ עם נייר כסף ובפנים מרפדים עם נייר אפיה.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש על 250 מעלות למשך רבע שעה של אפייה, ואז מנמיכים את החום ל-160 מעלות ואופים לעוד שעה.
  • מכבים תנור ומשאירים את העוגה לצינון מלא.
  • מוציאים וכשהיא קרה לגמרי מניחים במקרר מבלי להוציא את נייר האפייה.
  • למחרת נוציא נייר והופכים על צלחת. מקשטים כיד הדמיון.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגת גבינה אפויה גבוהה
צילום: נאוה מלכה
עוגת גבינה אפויה גבוהה
צילום: נאוה מלכה

הבמה כולה שלכם:
עוגת גבינה אפויה גבוהה
צילום: חנה חיון

"וזאת הנסיכה שלי!"
חנה חיון

עוגת גבינה אפויה גבוהה
צילום: רויטל אלבס

"אפיתי אותה לפני שבועיים, פעם ראשונה שלי יצאה מושלמת. תודה לך מלכה!"
רויטל אלבס

עוגת גבינה אפויה גבוהה
צילום: איריס אפריאט

"גם אני הכנתי מושלמת!"
איריס אפריאט

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

עוגת גבינה אפויה גבוהה

ארוחה מושקעת או אירוח חלבי? כל שבוע זה שבועות? כל הפינוקים חלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה אפויה מאת: נאוה מלכה

Similar Posts

4 Comments

    1. היי רמה, את העוגה ניתן לאפות בסיר ג'חנון משומן, תבנית עגולה 24 / 26 , או תבנית חד פעמית עמוקה עגולה או מרובעת

4.78 from 9 votes (9 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements