|

עוגיות שקדים סדוקות וטעימות ברמות

פריכות מטריפה בהכנה קלה
בהשראת: צביה אורן
ציון 4.53 על ידי 21 דירוגים
עוגיות שקדים סדוקות

לילה שקט ושלוותי, קנקנן תה חם, ועוגיות משגעות של שקדים שיעשו לכם את החיים. תכירו את העוגיות הכי מושלמות שישאירו אתכם מכורים!

קבלו מתכון הכי קל שיש לעוגיות שקדים סדוקות וטעימות ברמות המתקבלות בפריכות מטריפה עם מרקם חלומי עם המון שקדים מפנקים מעל.

עוגיות קלילות ומאוד פשוטות להכנה שהכי מושלמות לטבילה בתה או בקפה האהוב עליכם, אז לגלות מה זה תענוג אמיתי!

מתכון באדיבות: צביה אורן

ספר המתכונים של צביה אורן

 

עוגיות שקדים סדוקות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות שקדים סדוקות

עוגיות שקדים סדוקות וטעימות ברמות

פריכות מטריפה בהכנה קלה
ציון 4.53 על ידי 21 דירוגים
לדרג
באדיבות: צביה אורן

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית

המצרכים

  • 300 גרם שקדים (טחונים)
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • קורט מלח
  • 2 כפות חמאה
  • 2 ביצים
  • 1 כפית מי ורדים
  • 100 גרם אבקת סוכר (לציפוי בלבד)

אופן ההכנה

  • בקערה נשים את כל החומרים מלבד אבקת סוכר לציפוי ונערבב היטב עד שהתערובת אחידה ומעט דביקה.
  • בתבנית שמים נייר אפיה, ונעשה מהבלילה כדורים ונעביר לקערה שבה יש את אבקת הסוכר. נצפה אותם היטב באבקת סוכר מכל הצדדים
  • בעדינות שמים בתבנית, ועל כל כדור נמעך מעט עם האצבע בעדינות.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד שהעוגיות נסדקות, בערך 20 דקות. יש להיזהר לא לייבש אותם.
  • נוציא מהתנור, ונמתין שהעוגיות יתקררו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות שקדים

הכוונה קמח שקדים ?
לא קמח שקדים, אלא שקדים טחונים ממש.
אפשר להחליף את החמאה?
אפשר במקום שמן קוקוס.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגיות שקדים – צביה אורן

Similar Posts

4 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements