עוגיות שקדים סדוקות וטעימות ברמות
פריכות מטריפה בהכנה קלה
לילה שקט ושלוותי, קנקנן תה חם, ועוגיות משגעות של שקדים שיעשו לכם את החיים. תכירו את העוגיות הכי מושלמות שישאירו אתכם מכורים!
קבלו מתכון הכי קל שיש לעוגיות שקדים סדוקות וטעימות ברמות המתקבלות בפריכות מטריפה עם מרקם חלומי עם המון שקדים מפנקים מעל.
עוגיות קלילות ומאוד פשוטות להכנה שהכי מושלמות לטבילה בתה או בקפה האהוב עליכם, אז לגלות מה זה תענוג אמיתי!
מתכון באדיבות: צביה אורן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 300 גרם שקדים (טחונים)
- ½ כוס סוכר
- 1 כפית אבקת אפיה
- קורט מלח
- 2 כפות חמאה
- 2 ביצים
- 1 כפית מי ורדים
- 100 גרם אבקת סוכר (לציפוי בלבד)
אופן ההכנה
- בקערה נשים את כל החומרים מלבד אבקת סוכר לציפוי ונערבב היטב עד שהתערובת אחידה ומעט דביקה.
- בתבנית שמים נייר אפיה, ונעשה מהבלילה כדורים ונעביר לקערה שבה יש את אבקת הסוכר. נצפה אותם היטב באבקת סוכר מכל הצדדים
- בעדינות שמים בתבנית, ועל כל כדור נמעך מעט עם האצבע בעדינות.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות עד שהעוגיות נסדקות, בערך 20 דקות. יש להיזהר לא לייבש אותם.
- נוציא מהתנור, ונמתין שהעוגיות יתקררו.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגיות שקדים
הכוונה קמח שקדים ? לא קמח שקדים, אלא שקדים טחונים ממש. |
אפשר להחליף את החמאה? אפשר במקום שמן קוקוס. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: עוגיות שקדים – צביה אורן
עוגיות נהדרות קלות להכנה חצי בריאות וטעימותתתתתת
עשר כל הכבוד.
כבר מכינה אותן.
איזה כיף לשמוע רחל מקווים שיצא טעים! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
כיף לשמוע רחל מקווים שיצא טעיםם! אם יצא לך לצלם אז למה שלא תשתפי איך יצא גם עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק? מותר להשוויץ 😉 קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/