מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף
כבר לא צריך ללכת לקונדיטוריה יותר! מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף, עסיסיות ומורטבות בסירופ מתקתק, ומשודכות לקרם קצפת עשירה ומנחמת.
מעדן נפלא ומענג המספק חווית טעמים עשירה במיוחד!
מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף

כבר לא צריך ללכת לקונדיטוריה יותר! תכירו את הסברינות הכי קלות ופשוטות להכנה שישאירו אתכם מכורים לנצח נצחים!
קבלו מתכון מיני סברינות מרשימות וטעימות בטירוף, עסיסיות ומורטבות בסירופ מתקתק, ומשודכות לקרם קצפת עשירה ומנחמת.
מעדן נפלא ומענג המספק חווית טעמים עשירה ומשגעת שתשאיר אתכם עם סברינה אחת בכל יד ופה מלא אין מקום!
מתכון באדיבות: קרן חביב
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/קרן-חביב" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של קרן חביב[/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
המצרכים
- 3 כוסות קמח
- 2 שקיות אבקת אפיה
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 2 גביעי שמנת חמוצה 27% (אפשר פחות אחוז שומן)
- ½ בקבוק רום
לסירופ:
- 2 כוסות מים
- 1 ½ כוסות סוכר חום
- 4 כפות סירופ מלבי
לקצפת:
- 2 שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- ½ כוס אבקת סוכר
- 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים יחד, קודם את הרטובים ואח"כ את היבשים, וממלאים בתבניות אישיות 3/4 מהגובה.
- מכניסים לתנור שחומם מראש על 170-180 מעלות למשך 20 דקות בערך.
- להכנת הסירופ - מרתיחים את מצרכי הסירופ עד שיסמיך מעט.
- נצנן מעט את הסירופ ונכניס את הסברינות החמות ,כל פעם 2-3 סברינות, והופכים בעדינות שיספגו היטב בסירופ.
- מקציפים את השמנת שתהיה יציבה ומזלפים מעל הסברינה. מקשטים עם דובדבן.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: מיני סברינות
| מזה סירופ מלבי? סירופ אדום שמוסיפים למלבי. לא חייב אבל זה מאוד מוסיף. |
| אפשר במקום השמנת קרם קוקוס או שמנת צמחית? אפשר. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור: מיני סברינות– קרן חביב. מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: מלכות המטבח ביחד.

הרום לא צריך להיות בסירופ??
להכניס לתערובת עם הקמח?
את הרום מערבבים את החומרים הרטובים ואז מוסיפים את הקמח וכו'. בהצלחה!