| | | | |

פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

תחתית פריכה עם ים של פיצוחים
בהשראת: מזל אוזנה
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

מחפשים פינוק משגע שתמיד מגרה את כל מי שבסביבה בצבעים מהממים וריחות מעלפים? אז פאי מושלם זה הוא בשבילכם!

קבלו מתכון לפאי פיצוחים פרווה במתיקות פרווה ומראה מקסים לעין, המתקבל בתחתית פריכה וחלומי עם ים של פיצוחים מקורמלים ומפנקים עם המון סירופ מייפל מושחת מעל.

פאי קליל ומאוד קל להכנה שגם נראה מפואר ומרשים, וגם מספק חווית טעמים עשירה שתשאיר את כולם בתענוגים!

מתכון באדיבות: מזל אוזנה

ספר המתכונים של מזל אוזנה

 

פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל

תחתית פריכה עם ים של פיצוחים
ציון 5 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: מזל אוזנה

המצרכים

  • 4 ½ כוסות קמח
  • ½ שקית אבקת אפייה
  • 1 כוס מיץ תפוזים
  • ½ כוס שמן
  • 2 שקיות סוכר וניל
  • 1 נטורינה או 200 מחמאה מומסת
  • 1 כוס קשיו
  • 1 כוס פקאן
  • 1 כוס בוטנים
  • ½ כוס סוכר
  • 1 כוס מייפל

אופן ההכנה

  • לבצק - נלוש את כל המרכיבים יחד עד לקבלת בצק חלק ונעים. לאחר מכן מעבירים למקרר למשך חצי שעה.
  • בינתיים, על הגז שמים את כל סוגי האגוזים, ומעל מוסיפים חצי כוס סוכר וכוס מייפל, ומערבבים מהר שלא ישרף. מבשלים למשך 10 דקות על אש קטנה ואז מכבים ומערבבים היטב.
  • מוציאים את הבצק על משטח מקומח, ומחלקים אותו לכדורים ואז מרדדים לעיגול גדול ושמים על תבנית פאי ומהדקים בצדדים ובתחתית.
  • מחוררים עם מזלג ואז מכניסים לתנור שחומם על 170 מעלות עד להשחמה יפה.
  • לאחר מכן מוציאים ושופכים את תערובת האגוזים בפנים ומזלפים שוב מעט מייפל, ואז מחזירים לתנור לעוד 10 דקות של אפייה. מוציאים ומזלפים עוד מעט מייפל.
  • בבצק שנותר אפשר להכין מגולגלות תמרים, או להכין עוד פאי עם עוד אגוזים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

פאי פיצוחים פרווה עם סירופ מייפל


שאלות נפוצות: פאי פיצוחים פרווה

האם הפיצוחים קלויים?
לא קלויים.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

4 Comments

    1. היי אסתי,
      במקום 200 גרם חמאה או מרגרינה, מוסיפים שמן בכמות הקטנה ב-1/3, כלומר, 140 גרם (קצת יותר מחצי כוס מידה אוניברסלית).
      בהצלחה 🙂

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?