| |

עוגת גבינה מהירה ב-4 מצרכים בלבד

מרקם חלומי עם גבינה קרמית ועשירה
בהשראת: פנינה עידן
ציון 4.61 על ידי 58 דירוגים
עוגת גבינה

מחפשים פינוק מהיר וקל להכנה עם טעמים שישאירו את המשפחה מעולפים ומכורים לעוד? אז עו‎גת גבינה נדירה זו היא בשבילכם!

קבלו מתכון לעוגת גבינה מהירה שמכינים ב-4 מצרכים בלבד, המתקבלת במרקם חלומי עם נימוחות מטריפה ורכות מופלאה, עם גבינה קרמית ועשירה במיוחד.

עוגה פשוטה והכי קלה להכנה שכל בשלן מתחיל יכול להכין בעיניים עצומות, עם טעם שלא מתפשר ותמיד מפתיע מחדש!

מתכון באדיבות: פנינה עידן

ספר המתכונים של פנינה עידן

 

עוגת גבינה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה

עוגת גבינה מהירה ב-4 מצרכים בלבד

מרקם חלומי עם גבינה קרמית ועשירה
ציון 4.61 על ידי 58 דירוגים
לדרג
באדיבות: פנינה עידן

המצרכים

  • 5 ביצים
  • 1 כוס סוכר
  • ½ קילו גבינה לבנה 5%
  • 3 כפות קמח תופח

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם כוס הסוכר למשך 5 דקות בערך.
  • בקערה נפרדת נשים 5 חלמונים, את הגבינה לבנה, 3 כפות קמח, ומערבבים היטב.
  • לאחר הקצפת החלבונים נקפל את הקצף לבלילה החלמונים והגבינה.
  • נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 45 דקות.
  • מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד לקירור מוחלט. ורק ואז למקרר. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה מהירה

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:עוג‎ת גבינה מהירה – פנינה עידן

Similar Posts

22 Comments

    1. היי יהודה,
      העוגה אמורה לצנוח באופן טבעי, אך לגבי החלק העליון שנשרף – אנחנו ממליצים בפעם הבאה לאפות על חום נמוך יותר, 170 מעלות, או לאפות במשך 35-40 דקות בלבד ולראות אם יש הבדל. ייתכן שיש לך תנור עוצמתי ולכן זה מה שקרה.
      בהצלחה ונשמח לעדכון 🙂

    1. היי אינס! תודה רבה על התגובה 🙂
      אולי תוכלי לנסות את הדבר הבא ולראות אם מצליח לך:
      נסי לאפות בתבנית עם קצת מים (כרבע מגובה העוגה. כן כן, העוגה במים) ב-160 מעלות. חשוב לחמם את התנור לפני. כשהעוגה משחימה ונראית מוכנה, כבי את התנור אבל אל תתפתי לפתוח אותו, אלא השאירי אותו סגור במשך שעה. אחרי שעה אפשר להוציא את העוגה.
      מקווים שהטיפ הזה יעזור!

  1. 5 stars
    היי
    אפיתי בשתי תבניות אינגליש קייק
    יצא גבוה בצדדים ונמוך מאד באמצע.
    האם התבנית לא מתאימה?
    שאדע להבא:)
    תודה

    1. הכמות מתאימה לתבנית 22 אם רוצים גבוהה, שזה המקביל של כתבנית וחצי אינגיליש קייק. בכל מקרה העוגה אינה גבוהה, יוצאת נמוכה וטעימה בסגנון עוגות גבינה בית מלון למשל. אם את מחפשת עוגה גבוהה בבקשה מתכון מנצח בקישור: כאן

  2. אפיתי על טורבו 180*
    וכבר אחרי עשרים דקות העוגה נראית ממש אפויה
    עם גווןן שחום למעלה
    חוששת שישרף, האם צריך להוציאה?

    1. היי אסנת!
      מתנצלים על התגובה המאוחרת. אין צורך לאפות על טורבו, אפייה רגילה מספיקה.
      בהצלחה 🙂

    1. אם הטוסטר אובן יכול להגיע לאותה טמפרטורה רצויה, אז הזמן לא אמור להשתנות. בהצלחה!

  3. היי תודה על מתכון מושלם וקל. שאלה- שהעוגה מוכנה להשאיר אותה בתנור או להוציא אותה?

    1. היי מלי אין במתכון הזה אבקת אפייה והעוגה לא אמורה לצאת גבוהה, היא יוצאת נמוכה וטעימה בסגנון עוגות גבינה בית מלון למשל. אם את מחפשת עוגה גבוהה בבקשה מתכון מנצח בקישור: כאן

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?