עוגת גבינה מהירה ב-4 מצרכים בלבד
מרקם חלומי עם גבינה קרמית ועשירה
מחפשים פינוק מהיר וקל להכנה עם טעמים שישאירו את המשפחה מעולפים ומכורים לעוד? אז עוגת גבינה נדירה זו היא בשבילכם!
קבלו מתכון לעוגת גבינה מהירה שמכינים ב-4 מצרכים בלבד, המתקבלת במרקם חלומי עם נימוחות מטריפה ורכות מופלאה, עם גבינה קרמית ועשירה במיוחד.
עוגה פשוטה והכי קלה להכנה שכל בשלן מתחיל יכול להכין בעיניים עצומות, עם טעם שלא מתפשר ותמיד מפתיע מחדש!
מתכון באדיבות: פנינה עידן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 5 ביצים
- 1 כוס סוכר
- ½ קילו גבינה לבנה 5%
- 3 כפות קמח תופח
אופן ההכנה
- נקציף את החלבונים עם כוס הסוכר למשך 5 דקות בערך.
- בקערה נפרדת נשים 5 חלמונים, את הגבינה לבנה, 3 כפות קמח, ומערבבים היטב.
- לאחר הקצפת החלבונים נקפל את הקצף לבלילה החלמונים והגבינה.
- נכניס לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 45 דקות.
- מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד לקירור מוחלט. ורק ואז למקרר. בהצלחה!
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה מהירה
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר
מקור:עוגת גבינה מהירה – פנינה עידן
מאד מצטער העוגה כולה צנחה וחוץ מזה כולה נשרפה בחלק העליון. למה ?
היי יהודה,
העוגה אמורה לצנוח באופן טבעי, אך לגבי החלק העליון שנשרף – אנחנו ממליצים בפעם הבאה לאפות על חום נמוך יותר, 170 מעלות, או לאפות במשך 35-40 דקות בלבד ולראות אם יש הבדל. ייתכן שיש לך תנור עוצמתי ולכן זה מה שקרה.
בהצלחה ונשמח לעדכון 🙂
היי מכינה כבר פעמיים מאודדד טעימה משאירה בתנור וכל הגובה צונח למה ?
היי אינס! תודה רבה על התגובה 🙂
אולי תוכלי לנסות את הדבר הבא ולראות אם מצליח לך:
נסי לאפות בתבנית עם קצת מים (כרבע מגובה העוגה. כן כן, העוגה במים) ב-160 מעלות. חשוב לחמם את התנור לפני. כשהעוגה משחימה ונראית מוכנה, כבי את התנור אבל אל תתפתי לפתוח אותו, אלא השאירי אותו סגור במשך שעה. אחרי שעה אפשר להוציא את העוגה.
מקווים שהטיפ הזה יעזור!
העוגה הכי פשוטה וטעימה
תודה❤
תודה לך, ליאורה!
איזה כיף לדעת שנהנית מהמתכון 🙂
אם יש לך תמונה, את מוזמנת בחום להעלות אותה לפוסט של המתכון בקבוצה שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
היי
אפיתי בשתי תבניות אינגליש קייק
יצא גבוה בצדדים ונמוך מאד באמצע.
האם התבנית לא מתאימה?
שאדע להבא:)
תודה
הכמות מתאימה לתבנית 22 אם רוצים גבוהה, שזה המקביל של כתבנית וחצי אינגיליש קייק. בכל מקרה העוגה אינה גבוהה, יוצאת נמוכה וטעימה בסגנון עוגות גבינה בית מלון למשל. אם את מחפשת עוגה גבוהה בבקשה מתכון מנצח בקישור: כאן
אפיתי על טורבו 180*
וכבר אחרי עשרים דקות העוגה נראית ממש אפויה
עם גווןן שחום למעלה
חוששת שישרף, האם צריך להוציאה?
היי אסנת!
מתנצלים על התגובה המאוחרת. אין צורך לאפות על טורבו, אפייה רגילה מספיקה.
בהצלחה 🙂
כמה זמן אפיה בטוסטר
אם הטוסטר אובן יכול להגיע לאותה טמפרטורה רצויה, אז הזמן לא אמור להשתנות. בהצלחה!
האם אפשר לאפות בטוסטר אובן?
אם נפח הטוסטר אובן גדול מספיק אז בהחלט אפשר. בהצלחה!
היי תודה על מתכון מושלם וקל. שאלה- שהעוגה מוכנה להשאיר אותה בתנור או להוציא אותה?
היי ליזה, מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בפנים עד לקירור מוחלט. בהצלחה!
תודה על מתכון מעולה. יצא שלמות
מה עם אבקת אפייה ? איך היא תתפח ?
היי מלי אין במתכון הזה אבקת אפייה והעוגה לא אמורה לצאת גבוהה, היא יוצאת נמוכה וטעימה בסגנון עוגות גבינה בית מלון למשל. אם את מחפשת עוגה גבוהה בבקשה מתכון מנצח בקישור: כאן
מה גודל התבנית ? לשמן תבנית?
היי, תבנית קפיצית עגולה בגודל 22 או 24 תתאים וכן אפשר לשמן. בהצלחה!
העוגה נראית טעימה, אם כי, לא הכי יפה…