| |

חמוצים ביתיים מהירים שלא תפסיקו להכין

עם טעם נדיר ומפנק במיוחד
בהשראת: ננה אלקריף
ציון 4.42 על ידי 55 דירוגים
חמוצים ביתיים

מפסיקים לקנות כל הזמן ונהנים מח‎מוצים ביתיים בגרסה מוצלחת וטעימה יותר ברמות שאפשר להכין בקלות!

קבלו מתכון לחמוצים ביתיים מהירים וקלים שלא תפסיקו להכין, עם טעם נדיר ומיוחד במינו שלא תוכלו להפסיק לאכול.

מנסים ירקות חמוצ‎ים אלה פעם ראשונה ומתמכרים במהירות עד סוף החיים. כל נגיסה פינוק שאין כמותו!

מתכון באדיבות: ננה אלקריף

ספר המתכונים של ננה אלקריף

 

חמוצים ביתיים

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

חמוצים ביתיים

חמוצים ביתיים מהירים שלא תפסיקו להכין

עם טעם נדיר ומפנק במיוחד
ציון 4.42 על ידי 55 דירוגים
לדרג
באדיבות: ננה אלקריף

המצרכים

  • 1 יחידה כרוב (בינונית)
  • 5 יחידה גזר (בינוני, ללא קליפה)
  • 2 יחידה גמבות צבעים
  • 5 יחידה פלפל חריף (בינוני)
  • 1 יחידה קולורבי
  • 3 יחידות כרפס
  • 2 כפות מלח (דק)
  • פלפל אנגלי (לפי הטעם)
  • עלי דפנה (חופן)
  • 1 ½ ליטר מיץ לימון
  • 2 כוסות מים רגילים
  • 1 כוס חומץ
  • 1 כוס שמן

אופן ההכנה

  • חותכים את כל הירקות בקערה ענקית (גודל של 10 ליטר, תלוי בכמות שמכינים).
  • מוסיפים את כל שאר המרכיבים, נערבב ונשאיר בחוץ לשעתיים בערך.
  • מחלקים לקופסאות.
  • המתכון לכמות גדולה, אפשר להפחית במיץ לימון וחומץ לפי הצורך.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חמוצים ביתיים מהירים

לא מוסיפים תבלין לחמ‎וצים?
במתכון זה אין צורך.
כמה זמן אפשר לשמור את החמ‎וצים?
שומרים במקרר לכמה ימים.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני תוספותמושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור:חמוצים ביתיים מהירים – ננה אלקריף

Similar Posts

14 Comments

    1. האתר שלך מאוד לא נוח, לא ברור וקשה .
      המרשם חסר ולא ברור. אין מלח והוספתי סוכר
      הסלרי הוא סלרי עלים או ראש ? אני שמתי ראש סלרי.
      מאוד לא קל, עבדתי כמעט 3 שעות, לקלף, לחתוך את כל המצרכים.
      מקווה שיהיה גם טעים.

    2. היי אשר,
      מתנצלים על החוויה הלא נעימה עם המתכון.
      אנחנו נמתין לעדכון ממך איך יצא, ואם זה לא טעים נשמח להציע לך מתכונים אחרים של חמוצים 🙂

    1. יכול להגיע עד 5-6 חודשים אך בד"כ יותר סביב החודשיים שלושה, ככל שמקפידים לא להכניס פנימה אצבעות או כלים עם שאריות אוכל זה יחזיק יותר מעמד. בהצלחה!

    1. להכנת כמות גדולה של כ-10 ליטר חמוצים משתמשים בליטר וחצי מיץ לימון, כמובן להפחית אם רוצים להכין כמות יותר קטנה. בהצלחה ובתיאבון ❤️ צוות מתוקים

      1. היי הדסה, שמחים שאהבת! לאחסן במקרר, לא להכניס פנימה אצבעות או כלים עם שאריות אוכל וזה אמור להחזיק 2-3 חודשים. בהצלחה ובתיאבון ❤️

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?