גלידה | מתכונים קלים | קינוחים
מתכון מגנום ביתי הכי קל בעולם
בשילוב טעמים משגע של שוקולד מקופלת
החולשה היחידה של כולם בקיץ זה מגנום מענג, אבל יודעים מה עוד יותר טוב מהמגנום הרגיל? מגנום מקופלת נדיר ומושלם!
קבלו מתכון מגנום ביתי הכי קל להכנה בעולם, המתקבל במרקם מרענן וחלומי ועם שילוב טעמים משגע של שוקולד מקופלת וקרם מגנום עשיר.
כבר לא צריך לצאת בחום לקנות כשאפשר להכין בבית בגרסה יותר כיפית וטעימה. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: חני אסור
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
המצרכים
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250)
- 150 גרם חלב מרוכז
- 150 גרם שוקולד חלב
- 3 כפות מסקרפונה
- שוקולד מקופלת
ציפוי שוקולד:
- 200 גרם שוקולד מריר
- 40 גרם חמאת קקאו
אופן ההכנה
- מחממים 100 גרם שמנת מתוקה במיקרוגל עם השוקולד חלב והחלב המרוכז ומערבבים עד אחידות
- את יתרת השמנת המתוקה מעבירים למקציף עם המסקרפונה ועם שאר המרכיבים שכבר חיממנו, ומקציפים (זה יהיה נוזלי לא להיבהל)
- מוסיפים את המקופלת ואז מעבירים לתבניות סיליקון של מגנומים, חובה להכניס ללילה שלם במקפיא.
- מחממים את המרכיבים לציפוי השוקולד במיקרוגל עד אחידות, וטובלים את המגנומים, אפשר לפזר גם מקופלת מעל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מגנום ביתי
מה אפשר במקום חמאת קקאו? חובה רק חמאת קקאו נותנת את הטעם המושלם. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
קינוחים מושלמים. אל תפספסו!
שלום וברכה ,,אהבתי את המתכון יש לי כמה /שאלות לפני שאני עושה אותו וכמובן אשלח לכם תמונות ,,
1 כמה מהמקופלת?ואם אין לנו ,מה במקום?
2 אני גרה באנגליה מה המתכון לחלב מרוכז -אין פה לקנות בהכשר
3 האם הם יכולים לעמוד בבר או חייבים ישר מהמקפיא?
אני מחפשת לעשות אותם ולהניח בבר חלבי
תודה רבה ואשמח לתשובה במהירות האפשרית ושוב תודה
היי,
מצאנו עבורך מתכון על בסיס שמנת מתוקה ולא חלב מרוכז.
הם חייבים להיות במקפיא לפחות לילה לפני ששמים על הבר, אבל קחי בחשבון שהם לא יחזיקו מעמד יותר מעשר דקות לערך.
בהצלחה 🙂