עוגת שוקולד קוקוס עסיסית וטעימה במיוחד
מרקם חלומי עם ציפוי שוקולד מושחת
במקום להתפשר על טעם אחד בלבד, משלבים שוקולד מפנק וקוקוס עסיסי בעוגה מושלמת אחת שתעשה לכם את השבוע בוודאי!
קבלו מתכון לעוגת שוקולד קוקוס עסיסית בטירוף וטעימה במיוחד, המתקבלת במרקם רך וחלומי, וספוגה בציפוי שוקולד מושחת עם המון קוקוס מעל המשדרג את הטעם ברמות.
עוגה קלילה ופשוטה שכל בשלן מתחיל יכול להכין בעיניים עצומות, וליהנות מחווית טעמים עשירה עם ביס שפשוט נמס בפה!
מתכון באדיבות: מלי מלכה
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
תבנית 24 גדולה
המצרכים
- 1 כוס קמח מנופה
- ¾ כוס סוכר
- 1 כוס שוקולית
- 1 כוס קוקוס
- 1 שקית אבקת אפייה
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- ¾ כוס מיץ ענבים או כל נוזל אחר
לציפוי:
- 1 חבילה שוקולד מריר
- 4 כפות מים
- קוקוס
אופן ההכנה
- בקערה מוסיפים את הקמח, סוכר, שוקולית, קוקוס ואבקת אפייה, ומערבבים היטב לאיחוד.
- מכינים גומה, ואז מוסיפים את הנוזלים - 4 ביצים, 1 כוס שמן, ו-¾ כוס מיץ ענבים או כל נוזל אחר שאוהבים.
- מערבבים הכל היטב. משמנים תבנית שלנו ושופכים לתבנית.
- מכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 40 דקות בערך.
- ממיסים את חבילת השוקולד מריר עם ארבע כפות מים ומערבבים היטב.
- מורחים מעל העוגה, ואז מפזרים קוקוס בנדיבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת שוקולד קוקוס
מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות שוקולד מושלמים. אל תפספסו!
תודה רבה אנחנו מכינים את העוגה כל שבת ונהנים כל פעם מחדש
היי חנה,
שמחים לדעת שאתם נהנים ככה מהעוגה באופן קבוע!
תודה על המתכון יצא מושלם אין עלייך
היי חנה,
שמחים שאהבת את העוגה ותודה על הפרגון לבעלת המתכון!
היי, באיזה קמח אפשר להשתמש בפסח? תודה!
היי אריאלה,
אפשר בקמחים כשרים לפסח או בקמח שקדים.
בהצלחה!
עוגה מהממת
מכינה כמעט כל שבת!!
במה אפשר להחליף את הקוקוס?
היי טובי,
מעולה, שמחים מאוד שאהבת!
אפשר להחליף בכל מה שאוהבים, קליפות הדרים, סוכריות צבעוניות, אגוזים ועוד.
בהצלחה 🙂
אחלה עוגה! אהבנו ממש!
הכנתי כמה פעמים וכולם מרוצים…..
תודה!
היי חני,
שמחים מאוד שנהניתם כל כך מהעוגה הנהדרת הזו 🙂
מוזמנת להצטרף גם לקבוצת הוואטסאפ שלנו!
וואו עוגה קלה להכנה עשיתי אותה כמה פעמים פשוט נפלא תודה למלי מלכה ולאתר מתוקים שבת שלום
תודה רבה לך ציפי!
אנחנו ממש שמחים שאת נהנית מהמתכון 🙂
אם את עדיין לא חברה בקבוצת הפייסבוק שלנו, אנו ממליצים לך בחום לבוא ולקבל מתכונים טובים כאלה בהמשך: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
ואאווו יצא פשוט מושלםםםם כולם התלהבו וזה נהיה מתכון קבוע אצלי
ממליצה בטרופים!!!!!!!!!!!!!
מתכון מהיר ומוצלח מאד, תודה רבה
היי איילת!
מעולה, שמחים לדעת 🙂
מוזמנת אלינו לקבוצה כדי לקבל מתכונים מוצלחים חדשים כל יום: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
לאיזו תבנית מתאימה הכמות המצוינת המתכון?
תבנית 24 גדולה
לא משנה, הבנתי שזה רק לפזר מעל ולא לערבב עם הרוטב
אשמח לקבל מתכון לתבנית גדולה בקוטר
28.5+19.1 אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי. כדי שאוכל להכין לפני שבת.
תודה רבה.
היי הודיה,
מתנצלים על התגובה המאוחרת – כל מה שצריך לעשות זה להכפיל את הכמויות במתכון.
בהצלחה 🙂
עוגה מושלמת הכנתי בשבת ואכין שוב שידרגתי אותה עם קרם מלעמלה יצאה פצצה
שמחים שאהבת מירב, תענוג לשמוע! את תמיד מוזמנת לשתף איך יצא עם שאר הבנות בקבוצת האוכל שלנו: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup
במקום מיץ ענבים אפשר גם מים? מה אפשר במקום מיץ?
היי אירנה, אפשר מיץ תפוזים או פשוט מים. בהצלחה ובתיאבון ♥
במה ניתן להחליף את השוקולית
היי שוש, אפשר להמיר לקקאו ולהוסיף סוכר, בשוקולית היחס הוא בערך 1/3 קקאו ו- 2/3 סוכר. בהצלחה ובתיאבון ♥
עוגה מצוינת, סוף סוף מצאתי מתכון לעוגה רכה נימוחה טעימה וקלה! תודה רבה
שמחים שאהבת רמה! מחכים לשמוע איך היה! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
מה אפשר במקום שוקולית?
מתי מורחים את השוקולד על העוגה? כשיוצאת מהתנור או לאחר שהצטננה מעט?
תודה
היי כרמלה, את הציפוי שופכים על העוגה כשהוא עדיין חם וכהעוגה חמה גם.
מקווים שעזרנו
בהצלחה ובתיאבון ♥
צוות מתוקים
הכנתי את העוגה’ הוספתי אגוזים קצוצים על העוגה לפני שהכנסתי לתנור ל40 דק׳ ציפיתי ב2 חפיסות שוקולד מריר ושמנת אחת מתוקה. יצאה עסיסית וטעימה.
שמחים שאהבת אלה, איזה כיף לשמוע בתיאבוןן! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
עשיתי את העוגה בדיוק לפי המתכון, ולצערי, לא מרגישים טעם של קוקוס. סנוסף האפיה נמשכה למעלה משעה.
העוגה אכן רכה מאוד ועסיסית, אבל שוקולדית מידי לטעמי. מאוד ציפיתי לטעם של קוקוס והתאכזבתי
היי אורה,
תוכלי בפעם הבאה להוסיף עוד קוקוס ולהפחית את כמות השוקולד.
לגבי משך האפייה, זה תלוי בתנור. הזמנים שמופיעים במתכון הם בגדר המלצה אבל הם לא מדויקים לכל תנור ותנור.
בהצלחה!
בוקר טוב.
עשיתי את העוגה ב7 בבוקר, עכשיו השעה 10 בבוקר וכמעט לא נישאר זכר מהעוגה מרוב שהיא טעימה ורכה.
ממש תודה רבה על המתכון הנפלא שלך
שמחים שאהבת שושנה – תמיד תענוג לשמוע! את כמובן תמיד מוזמנת להשוויץ בתמונה או שתיים ולשתף איך יצא עם שאר החברים בקבוצת האוכל שלנו בפייסבוק – קישור להצטרפות: https://www.facebook.com/groups/metukimgroup/
זאת עוגה עם 2.5 כוסות סוכר וזה לפני ציפוי השוקולד, שוב סוכר.
היי עפרה, לא התיימרנו שהעוגה דלת קלוריות, אך אנחנו כן מאמינים שפרוסה ביום ממנה שווה כל קלוריה (וגם כל עוד לא מגזימים לא תשבור את הדיאטה).
אם את עדיין מחפשת משהו אחר נשמח להמליץ לך על מתכון עוגת שוקולד בריאה שבקישור כאן. בהצלחה ובתיאבון ♥
אלה זה שם יפה
נכון
באיה קוקוס משתמשים?
היי מלי!
שבבי קוקוס מכל סוג שבא לך.
בהצלחה 🙂