| |

עוגת שיש פרג

במרקם עשיר וחלומי
בהשראת: פרח גבסו
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
עוגת שיש פרג

סוף השבוע כבר כאן והגיע הזמן לעוד עוגה מושלמת שתפתיע את כולם בטעמה ותשאיר אותם מכורים לעד!

קבלו מתכון לעוגת שיש פרג משגעת ונדירה, מנוקדת בזרעים השחורים המטריפים שנותנים לה מרקם עשיר וחלומי, עם אווריריות ורכות מושלמת. והטעם? פשוט אין כמוהו.

עוגה קלה וקלילה שבמהירות תמצאו את עצמכם מכינים באופן קבוע. איך שטועמים ביס ראשון מתחרטים שלא הכנתם קודם!

מתכון באדיבות: פרח גבסו

ספר המתכונים של פרח גבסו

 

עוגת שיש פרג

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת שיש פרג

עוגת שיש פרג

במרקם עשיר וחלומי
ציון 4 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: פרח גבסו

ציוד

2 תבניות אינגליש קייק משומנות
כוס חד פעמית לשתייה חמה

המצרכים

  • 5 ביצים גדולות מופרדות
  • 1 כוס סוכר
  • 1 כוס מיץ תפוזים טרי
  • 1 כוס שמן
  • 2 כוסות קמח תופח או קמח רגיל עם שקית אבקת אפיה.
  • 3 כפות אינסטנט פודינג וניל
  • 1 כוס פרג טחון

אופן ההכנה

  • נחמם תנור מראש על 170 מעלות אפיה.
  • נפריד את הביצים, ונקציף את החלבונים עם מעט מלח ואז נוסיף בהדרגה את הסוכר.
  • נקציף על מהירות בינונית עד שנקבל מרנג תפוח וחזק.
  • נוריד את מהירות המיקסר ונוסיף את החלמונים, ונמשיך להקציף ואז נוסיף בזרם דק את השמן ומיץ תפוזים.
  • נוסיף קמח תופח ופודינג בפולסים עד לבלילה חלקה.
  • לצקת שליש מהבלילה לתבניות.
  • את הבלילה שנשארה נערבב עם הפרג ולצקת מעל הבלילה שבתבניות.
  • נאפה למשך 45 דקות.
  • העוגה מושלמת אחרי ההקפאה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגת שיש פרג

יש לי פרג שקניתי ומיד שמתי במקרר. אך טעמו מריר. יכול להיות מקולקל?
רצוי לשטוף את הפרג במים פושרים עם מסננת צפופה מאוד, ורק אחרי שטיפה ניתן לדעת אם הפרג יבש.
אפשר משהו אחר במקום הפרג?
קקאו או לוטוס או ריבת חלב.

מה חושבים על: עוגת שיש פרג

עוגת שיש פרג
מירי אוחנה: "הכנתי את העוגה אמאלה איזה עוגה טעימה!"
עוגת שיש פרג
דליה מזרחי: "הכנתי ויצא שוס!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני עוגות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת שיש פרג – פרח גבסו

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?