| |

סינרול קינמון הכי רך ונימוח

במלית מושחתת ושווה בטירוף
בהשראת: לבשל ולאפות עם ליטל
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
סינרול קינמון

המאפה הכי מתאים לערבי הקיץ הרגועים בא לככב אצלכם במטבח עם בצק מדופדף והמון שבלולים שישאירו את כולם המומים!

קבלו מתכון לסינרול קינמון הכי רך ונימוח שאי פעם תראו, המורכב מבצק חלומי המרודד דק דק בשבלולים, שמשדכים למלית קינמון מושחתת ושווה בטירוף.

מאפה קינמון מעלף המבטיח חוויה קולינרית מדהימה וטעמים יותר טובים מהמאפיות. הבעיה היחידה היא שאיך שמתחילים לאכול, אי אפשר להפסיק!

מתכון באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל

ספר המתכונים של לבשל ולאפות עם ליטל

 

סינרול קינמון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

סינרול קינמון

סינרול קינמון הכי רך ונימוח

במלית מושחתת ושווה בטירוף
ציון 4.34 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: לבשל ולאפות עם ליטל

ציוד

כוס חד פעמית לשתייה קרה

המצרכים

  • 3 ½ כוסות קמח
  • ½ כוס חלב
  • ¼ כוס מים חמימים
  • 100 גרם נטורינה
  • 1 כף שמרים יבשים
  • 1 ביצה
  • קורט מלח

למלית קינמון:

  • 200 גרם נטורינה רכה
  • 1 כוס סוכר חום
  • 1 כף קינמון

אופן ההכנה

  • שמים את החלב יחד עם המים החמימים בקערה, ואז מוסיפים את הנטורינה וממיסים.
  • מוסיפים את שאר החומרים ונלוש במיקסר או בידיים עד לקבלת בצק מעט דביק אך נוח לעבודה.
  • מכסים ומתפיחים למשך שעה.
  • עוברים למלית ומערבבים את כל החומרים יחד היטב.
  • מרדדים את הבצק מלבן, ומורחים מן המלית ואז מגלגלים.
  • חותכים לסינרולים ומסדרים בתבנית, ומכניסים לאפייה בתנור שחומם על 180 מעלות למשך 25 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: סינרול קינמון

אפשר להשתמש בקמח שמרים לבצק הזה?
אפשר בהחלט.
איך אפשר להמיר לפרווה?
אפשר להחליף חלב במים.

אין סירופ לאחר האפייה?
אפשר אם כי לא חובה. המאפה כל כך רך ולח ונשאר כך יומיים שלושה לאחר האפייה.

מה חושבים על: סינרול קינמון

סינרול קינמון
ציפי פרץ: "הכנתי היום עם חלב סויה לפרווה!"

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements