| |

ג\'חנון ביתי מיוחד ומושלם

טעים ורך עם צבע משגע
בהשראת: שרון ישראל
ציון 5 על ידי דירוג אחד
ג'חנון גחנון

תכירו את הג'חנון הכי טעים שטעמתם שמכינים בשיטה קצת שונה המבטיחה שלמות שכולם יאהבו!

קבלו מתכון לג'חנון ביתי מיוחד ומושלם המשתדרג בריבה מפנקת המספקת גם צבע מהמם וגם מעלה את הטעם לשלב הבא.

ג'חנון מופלא, טעים, ופשוט להכנה, המקבל רכות מושלמת עם צבע משגע המשאיר את כל המשפחה מבקשת עוד ועוד!

מתכון באדיבות: שרון ישראל

ספר המתכונים של שרון ישראל

 

ג'חנון גחנון

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

ג'חנון גחנון

ג\'חנון ביתי מיוחד ומושלם

טעים ורך עם צבע משגע
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרון ישראל

ציוד

סיר ג'חנון

המצרכים

  • 1 קילו קמח
  • 6 כפות סוכר
  • 1 כף מלח
  • 1 ריבה
  • 4 כוסות מים (בערך)

אופן ההכנה

  • נערבב את כל המצרכים יחד וללוש מספר פעמים עם הפסקות בין לישה ללישה, עד שנקבל בצק חלק ללא גושים ומוכן לעבודה.
  • נשלוף כדורים ונקמח אותם (ראו סרטון) ונכסה אותם עם מגבת ואז נמתין חצי שעה.
  • לאחר מכן נמיס מרגרינה או חמאה או שמן או מה שאתם מחליטים , ונמזוג על השיש שלולית קטנה. נתחיל לפתוח את הכיפות המקומחות, ונסדר אותם כמו שתי וערב בתוך הסיר גחנון.
  • מכניסים לאפייה בתנור כל הלילה על 130°

הערות וטיפים

סרטון אופן הכנה:
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
ג'חנון גחנון


שאלות נפוצות: ג'חנון ביתי מיוחד

איזו ריבה מועדף?
אני אוהבת או תות או מעורבת.
כמה זמן בין כל לישה?
בין לישה ללישה מחכים כמעט שעה. כלומר מכינים בצק בבוקר ופותחים בשעות אחה"צ המוקדמות. בשורה התחתונה חשוב שהבצק יהיה חלק ומוכן להכנה.
אפשרי עם דבש?
אפשרי בהחלט.
עם מה אוכלים את זה בצד?
מגרדים עגבניות, מלח וסחוג לפי היכולת!

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements