לחמניות גבינה
רכות ועשירות בהמון גבינות
מי לא אוהב לחמניות רכות ומופלאות שהן פצצה לעיניים עם טעם פשוט מעיף? את המתכון הזה חובה לנסות עכשיו!
קבלו מתכון ללחמניות גבינה מושלמות ומלאות במגוון טעמים עשירים משלושה סוגי גבינה, עם מרקם חלומי שנמס בפה בכל ביס.
לחמניות מדהימות והכי קלות ומהירות להכנה שגם לא מתפשרות על הטעם המפנק. לוקחים ביס מאחת מהן וכבר בא לחסל עוד עשרה!
מתכון באדיבות: שרית מזיוף דהן
ספר המתכונים של שרית מזיוף דהן
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
ציוד
כוס חד פעמית לשתייה חמה
המצרכים
- 5 כוסות קמח תופח
- 600 גרם גבינה צהובה מגורדת
- 400 גרם בולגרית מגורדת
- 2 קופסאות קוטג
- 4 ביצים
- 1 כוס שמן
- מלח (פלפל)
אופן ההכנה
- מערבבים את כל המצרכים ביחד היטב עד לאיחוד.
- לאחר ערבוב טוב, יוצרים צורה כמו של לביבות. ואז טובלים בשומשום.
- מכניסים לאפייה רגילה בתנור שחומם על 190 מעלות למשך 20-30 דקות בערך.
- מומלץ להגיש ישר מהתנור עם זיתים וסלט טעים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: לחמניות גבינה
לא צריך לשים לתפיחה? לא צריך, זה גם תופח בתנור. |
אפשר להכין חצי כמות? כן פשוט לחלק את כל המצרכים לחצי. |
אם זה קמח רגיל כמה אבקת אפיה? 5 כפיות. |
כמה מבחינת כמות לשים מלח ופלפל? לפי הטעם, אבל בסביב כפית מלח כי יש מליחות מהגבינות, וחצי כפית פלפל. |
הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה הוא חלק מאוסף
מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!