חיתוכיות שוקולד פרווה ב-5 דקות
עסיסיות ומפוצצות בשוקולד מושחת

בזמן כזה שכל העיסוקים בחוץ הוקפאו, ובבית החיים רצים וממשיכים, צריך להקפיד שתמיד יהיה בצד משהו מתוק, מקפיץ, וטעים, וגם הכי כיף להכין!
קבלו חיתוכיות שוקולד פרווה שמכינים בקערה אחת ויחידה, ותוך 5 דקות הכנה בלבד, ובתמורה מקבלים חיתוכיות עסיסיות ומפוצצות בשוקולד מושחת עם המון אגוזים מפנקים.
קינוח מושלם כאשר מחפשים משהו קטן וטעים ליד הקפה, או סתם מתי שמתחשק פצצת אנרגיה מענגת וממריצה. ביס אחד ואתם מכורים לחיים!
מתכון באדיבות: הילה סמוכה רשתי
ספר המתכונים של הילה סמוכה רשתי
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

ציוד
כוס מדידה (240 מ"ל)
המצרכים
- 75 גרם מחמאה
- ¼ כוס סוכר לבן
- ½ כוס סוכר דמררה (בהיר)
- 2 שקיות סוכר וניל
- 2 ביצים
- 1 חלמון
- ¼ כפית מלח
- 2 כפות קורנפלור
- ½ כוס קמח
- 1 כפית אבקת סודה לשתייה
- 4 כפות קקאו איכותי (!)
- ½ כוס ח"פ קרה שמן
- 50 גרם שוקולד מריר קצוץ
- חופן אגוזים (מה שאוהבים- לא חובה.)
אופן ההכנה
- במיקרוגל נחמם את הסוכרים עם החמאה למשך דקה.
- לאחר מכן מוסיפים את הביצים עם החלמון וטורפים היטב. מוסיפים שמן, מלח, וקקאו, וממשיכים לטרוף היטב עד לקבלת בלילה חלקה ללא גושים.
- נוסיף קמח ואבקת סודה, ונקפל פנימה. ואז נוסיף שוקולד קצוץ ונקפל פנימה.
- מפזרים מעל אגוזים ומה שאוהבים לקישוט.
- מכניסים לאפייה רגילה בתנור מחומם מראש על 180 מעלות למשך 15 דקות בערך. זמני האפייה משתנים מתנור לתנור אז צריך להיזהר מאפיית יתר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

שאלות נפוצות: חיתוכיות שוקולד פרווה
במקום אבקת סודה לשתייה אפשר אבקת אפיה? אלו שני מוצרים מאוד שונים ולכן יתקבל גם מרקם אחר. אפשרי אבל חשוב להבין שהתוצאה אמנם תהיה טעימה אבל לא זהה. |
