| |

חטיפי שוקולד לוטוס מ-3 מצרכים

חטיפים טעימים ומשגעים הנשמרים במקפיא למעל חודש ימים, ומעולים לארוחת בוקר קלילה!
בהשראת: יסכה קליין
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
חטיף שוקולד

חטיפי שוקולד אין טוב יותר מחטיפים קטנים ומפנקים כדי להתחיל את היום בפיצוץ של אנרגיה ומתיקות. קבלו מתכון לחטיף שוקולד ולוטוס המורכב משלוש שכבות של תענוג,

והכי טוב שמכינים חטיף שוקולד בקלי קלות עם 3 מצרכים בלבד וללא אפייה. חטיפים טעימים ומשגעים הנשמרים במקפיא למעל חודש ימים, ומעולים לארוחת בוקר קלילה!

ספר המתכונים של יסכה קליין

 

חטיף שוקולד
צילום: יסכה קליין

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

חטיף שוקולד

חטיפי שוקולד לוטוס מ-3 מצרכים

חטיפים טעימים ומשגעים הנשמרים במקפיא למעל חודש ימים, ומעולים לארוחת בוקר קלילה!
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
לדרג
כמות 30 יחידות
באדיבות: יסכה קליין

ציוד

מנג'טים
מעבד מזון

המצרכים

  • 2 חפיסות שוקולד מריר (200 גרם )
  • ½ כוס ממרח לוטוס / ממרח חמאת בוטנים
  • 1 כוס פירורי ביסקוויטים (פתי-בר - טחונים דק דק)

אופן ההכנה

  • בקערה שמתאימה למיקרוגל ממיסים את השוקולד המריר בפולסים של 30 שניות, עד להמסה מלאה.
  • מסדרים עטרות נייר על מגש ובכל עטרת שמים כפית גדושה מהשוקולד המומס.
  • מעבירים את העטרות עם השוקולד למקפיא למשך כ-10 דקות.
  • בינתיים מערבבים ממרח לוטוס או ממרח חמאת בוטנים עם ביסקוויטים טחונים.
  • מוציאים את עטרות הנייר וממלאים בכפית מהממרח.
  • דופקים מעט לשיטוח הממרח מעל לשוקולד ומקפיאים לעוד 10 דקות.
  • ממלאים את שארית העטרות בשוקולד המומס וחוזרים להקפאה עד להתייצבות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: חטיפי שוקולד

האם זה טוב בהקפאה?
מעולה בהקפאה.
כשאין מיקרוגל אז ההמסה היא סיר בתוך סיר או שיש לך עוד אופציה?
כן סיר מעל סיר זה הדרך המקורית.(בן מארי) מיקרוגל נועד לקצר הליכים.
באיזה שלב שמים את העוגיות הטחונות?
אחרי ששמים שכבה של שוקולד והקפאתם ל-10 דק. זה השכבה השנייה.
מגישים קפוא?
לא. משהים כמה דק מחוץ למקפיא לפני ההגשה.
חטיף שוקולד
צילום: יסכה קליין

רק עוד דבר אחד אחרון!

יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

מקור: חטיפי שוקולד מתכון מאת: יסכה קליין

Similar Posts

6 Comments

  1. האם אפשרי להמיס את השוקולד בתוך סיר על הגז? לא סיר בתוך סיר. אלא סיר אחד?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    תודה רבה.

    1. היי הודיה,
      אכן כן, רק על אש קטנה ולהיזהר לא לשרוף או להרוס את המרקם של השוקולד בחום גבוה מדי.
      בהצלחה 🙂

  2. באיזה כוס השתמשת כדי להשים את הממרח הלוטוס?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם האפשרי.
    תודה רבה.

  3. אני ממש רוצה להכין. האם חייב ממש לטחון את העוגיות לוטוס למרקם חולי?
    אשמח לקבל תשובה בהקדם
    תודה רבה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?