| |

קציצות כרישה פרסה קלות להכנה

רכות עם בשר טחון עסיסי
בהשראת: אורלי חסידי אליהו
עדיין אין דירוגים
קציצות כרישה \ פרסה

פסח כבר מעבר לפינה, והגיע הזמן להיזכר בקציצות הדגל של העדה הספרדית שמכינים במיוחד לחגים!

קבלו מתכון לקציצות כרישה \ פרסה הכי קלות להכנה, שתמיד יוצאות פריכות וזהובות מבחוץ, ורכות מבפנים עם בשר טחון עסיסי ומתובל.

קציצות לפסח שוות ביותר שתמיד מתחסלות אחת אחרי השנייה, כי עם טעם כזה נדיר, אי אפשר להפסיק לאכול!

מתכון באדיבות: אורלי חסידי אליהו

ספר המתכונים של אורלי חסידי אליהו

 

קציצות כרישה \ פרסה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

קציצות כרישה \ פרסה

קציצות כרישה פרסה קלות להכנה

רכות עם בשר טחון עסיסי
עדיין אין דירוגים
לדרג
באדיבות: אורלי חסידי אליהו

המצרכים

  • 4 ק"ג פרסה (כרישה)
  • ½ ק"ג בשר טחון
  • 6-7 ביצים
  • 2 כוסות קמח מצה
  • תבלינים לפי הטעם (מרק עוף, פלפל שחור, מלח אם רוצים)

אופן ההכנה

  • קוצצים בצורה גסה כמו לסלט את הפרסה בחלק הלבן וירוק בהיר (בלי העלים). אפשר גם לטחון למי שמעדיף.
  • לאחר מכן שוטפים ומרתיחים למשך חצי שעה. לאחר רתיחה מעבירים לסננת עד שכל המים יירדו, ואז מעבירים לקערה.
  • מוסיפים לקערה את הבשר טחון, ביצים, קמח, ותבלינים, ומערבבים הכל היטב. אם דליל מדי אפשר להוסיף עוד פירורי מצה.
  • יוצרים קציצות ומטגנים בשמן משני הצדדים עד השחמה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

קציצות כרישה \ פרסה


שאלות נפוצות: קציצות כרישה \ פרסה 

אפשר להוסיף כוסברה או פטרוזיליה?
לא באמת, אין צורך בתבשיל זה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף
מתכוני פסח מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: קציצות כרישה \ פרסה – אורלי חסידי אליהו

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?